Камера за Екстремни Спортове GoPro HERO 8 Black + водоустойчив калъф

Цена789719 лв. - промоция
Купи
Купи на изплащане

Обща информация

Наличност Да
Гаранция 24 месеца

Оценете, сравнете, препоръчайте

Оценка:
 
Рейтинг: 4.6 от 9 гласа
Представяме ви GoPro Hero 8 Black – най-адаптивната и стабилна HERO камера досега.

Обновеният дизайн я правят още по-лесно преносима, а новите сгъваеми закрепящи “пръсти“ позволяват бърза и удобна смяна на аксесоарите за монтаж на камерата. Можете да добавите и новият Медиен модул, който може да оборудва камерата със светкавица, микрофон за още по-добър звук и дори преден дисплей. Разбира се, с камерата идва и допълнително подобрената HyperSmooth 2.0 стабилизация, която промени възприятието за това какво може да е гладко видео, заснето без специално оборудване.
С обновения си дизайн, GoPro Hero 8 Black е още по-лесна за пренасяне. Сгъваемите закрепящи “пръсти“ позволяват бърза и удобна смяна на аксесоарите за монтаж на камерата. Променената странична вратичка прави смяната на батериите още по-лесна и бърза, а пък лещата е двойно по-устойчива на надраскване
Влогъри, оператори, видео-творци, вече можете да правите със своето GoPro повече, отколкото някога сте си представяли. Просто добавете модулите с микрофон, светкавица, LCD дисплей и др.
Гладкото видео стана още по-гладко. Новата HERO8 Black вече има три нива на стабилизация, така че да имате най-добрата опция за това, което правите. Изборът е ваш – по-широка гледна точка или най-гладкото видео, на което е способна екшън камера. И още нещо – HyperSmooth стабилизацията вече е достъпна във всички режими на работа (вкл. и при 4К) и позволява фиксиране на хоризонта при обработката на видеата.
Запишете супер-стабилизирани time-lapse видеа дори и по време на вашата активност. TimeWarp вече автоматично определя скоростта, с която да забърза видеото, в зависимост от скоростта, светлината и фона. Вече можете и да превключвате от TimeWarp към видео с нормална скорост с едно докосване на дисплея, като така ефектно ще акцентирате на най-интересните моменти от преживяването.
Заснемете моментите в миналото – LiveBurst прави кадри 1.5 секунди преди и след като натиснете бутона за снимане, като така получавате възможност да изберете най-добрия кадър или да запишете кратко и лесно за споделяне видео.
С GoPro Hero 8 Black заснемате убийствени 12-MP снимки с подобрен HDR, който позволява получаването на чист и ясен кадър, дори и когато снимате движещ се обект при ниска осветеност.
Night Lapse Video- Направете тайм лапс видео през нощта с 4K, 2.7K 4:3, 1440p или 1080p качество
Дигитални обективи- Вече е лесно да си изберете най-добрата перспектива на заснемане с функционалността на GoPro Hero 8 Black за дигитален обектив. Така ще можете да избирате дали да снимате широкоъглълно или с по-стеснен обектив тип смартфон.
Live Streaming с 1080p- Споделяйте, докато преживявате приключението, като предавате на живо в социалните мрежи директно от вашата GoPro камера.
Гласови команди- Управлявайте вашата GoPro камера от разстояние чрез 14-те гласови команди от типа на “GoPro, take a photo” или “GoPro, turn on”. Камерата ви ще разбира английски, немски, френски, италиански, руски, испански и др.
Подобрено намаляване на шума от вятъра- Изненадайте се от звука, което вашата GoPro камера може да запише! Тя вече е снабдена с нов преден микрофон, както и с подобрен алгоритъм за изчистване на шума от вятъра.
RAW във всички режими на снимане- Камерата вече може да снима в RAW формат, дори и ако правите time lapse или burst photos
Предварителни настройки- HERO8 Black идва с 3 предварително настроени режима на работа за оптимално качество, в зависимост от това дали снимате екшън кадри или любителски филм. Вече ще можете и сами да си правите и запаметявате често ползвани настроки, които да избирате с един тъч на дисплея.
Персонализирайте си опциите на дисплея на вашата GoPro камера, така че да избирате бързо и лесно търсените от вас функционалности.
Професионално качество с 4K60 + 1080p240 Video-Впечатляващата видео резолюция със super slo-mo и HyperSmooth стабилизация правят Hero8 Black нашата най-добра камера досега, подходяща за ползване далеч не само от любители.
GoPro HERO 8 Black + водоустойчив калъф
Цена на GoPro HERO 8 Black + водоустойчив калъф
Цена GoPro HERO 8 Black + водоустойчив калъф
Снимки на GoPro HERO 8 Black + водоустойчив калъф
Снимка на GoPro HERO 8 Black + водоустойчив калъф
GoPro HERO 8 Black + водоустойчив калъф Снимка
GoPro HERO 8 Black + водоустойчив калъф Снимки
GoPro HERO 8 Black + водоустойчив калъф