Как да открием правилния за нас модел?

Ние от магазин BROS сме запознати със сложността на избора на телевизор. Технологиите са в усилен напредък, а технологичните стоки никак не изостават. Производителите се надпреварват кой ще съсредоточи повече качество в ниска цена, поставяйки летвата все по-високо. Затова виждаме все повече нови обозначения и съкращения по продуктите, а за тези, които не следят пазара, а просто искат да закупят телевизор, това може да бъде объркващо. Ако прибавим към това и множеството марки, ценови категории, размери и модели, ставаме свидетели на палитра от стотици ТВ-модели. И тъй като ние знаем, че повечето потребители се сблъскват с това премеждие, сме готови да Ви помогнем в избора.

На практика във всяко домакинство има телевизор. Голяма част от нас прекарват повече от 2 часа на ден пред него – информираме се, развличаме се и се сближаваме. С оглед на това какви екстри и забавления са Ви нужни е необходимо да съобразите дали искате Smart TV или не – в зависимост от ценовия клас това включва стрийминг канали като HBO GO и Netflix, YouTube, игри, възможност за видеоразговори и различни безжични свързвания.

Разбира се, размерът на екрана трябва да бъде съобразен с помещението, където ще служи, както и с нуждите на потребителя. От него, както и от същите фактори, зависи и резолюцията – някои предпочитат 4K за домашно кино. Технологията на дисплея е от ключово значение за Вашето изживяване, тъй като тя е отговорна за контраста, дълбочината на черното, яркостта и „истинността“ на цветовете.

Отзивчивост и полезна обратна връзка
Тъй като предлагаме телевизори на марки Samsung, LG, Sony, Philips и други, знаем, че изборът измежду тях може да е труден. Ето защо сме винаги на разположение – можете да задавате въпроси на тел. 0897939552, а също и на нашата Фейсбук страница Брос Мобайл. Ние можем да гарантираме както за качеството на стоките, така и за ниските и съобразени цени. Още повече, всички телевизори от нашия каталог са с 24 месеца гаранция.


Добре дошли и приятно пазаруване!


Не се колебайте да изберете и поръчате желания от Вас продукт, ние гарантираме качество!

Продукти: 1 до 32 (общо 192)