Искате да спортувате, но честите оправдания за липса на време Ви спират?

Вече има решение на проблема - фитнес уреди за домашна употреба. Уредите Ви позволяват да поддържате добра форма и тонус и да спортувате когато имате свободно време.

Лесната поддръжка и възможността да си седите у дома и да спортувате ги правят незаменим приятел.

Предимства на бягащата пътека.

Бягащата пътека пресъздава истинските движения при бягане и може да осигури максимално натоварване на голям брой мускулни групи.

Може да избирате различни режими на натоварване и програми съгласно вашите потребности и желаните резултати.

Противно на очакванията бягащата пътека е компактна с функцията си за сгъване в изправено положение и лесно намира място във всеки дом.

Как да изберете правилната пътека за Вас?

Бягащите пътеки могат да бъдат механични и електрически.

Механичните пътеки се задвижват с маховици, които потребителят задвижва посредством движенията си. Скоростта се задава от темпото на потребителя. Тук има регулиране на степените на натоварване ръчно до 8 различни степени с доближаване на магнити един към друг. Имате възможност да регулирате наклона отново ръчно.

Механичните пътеки се препоръчват за рехабилитация и за по-бавно подвижни хора.

Облекчението от мотор ги превръщат в леки, подвижни и лесно съхраняващи уреди.

Електрическите пътеки имат мотор и се задвижват с ток посредством различни разновидности на електрически мотор(от 1.5HP до 3HP). Това дава възможност на пътеката да изпълнява всички Ваши команди електронно.

Големите дисплеи Ви позволяват да избирате желани от Вас запаметени програми (от 8 до 15 различни) за натоварване, както и степента на натоварване, която може да променяте когато поискате с едно натискане на бутон. Постижимата скорост при пътеките за домашно ползване е до 20km/h (в зависимост от модела).

Избирането на наклон също става електронно, до 16% наклон на пътеката (в зависимост от модела).

Плавното и меко движение на бягащата повърхност е гарантирано от тампони или амортисьори монтирани от долната страна на повърхността, което прави Вашето бягане по пътеката напълно комфортно.

Всички пътеки са оборудвани с дисплеи, които измерват:

Изминало време
Изминато разстояние
Пулс
Изгорени калории
Скорост на движение

Бягащата пътека ще Ви осигури удобството да спортувате когато Ви е удобно у дома Ви и да поддържате добра спортна форма без да се съобразявате със времето навън или работното време на фитнес салоните.

Натоварването на различните мускулни групи гарантира отлични резултати.

Продукти: 1 до 32 (общо 34)