Защо да изберем електрически скутер?
Тъй като живеем живот на високи обороти и имаме нужда от постоянно придвижване, е от първа необходимост да отделим сериозно внимание на избора си на превозно средство. Разбира се, на практика всеки се нуждае от автомобил, но взимайки предвид градската среда, става ясно, че това не е нито икономичен, нито бърз начин за придвижване. Затова съобразително решение е велосипедът – за нашите предложения можете да кликнете тук. Някои от нас обаче искат просто да се возят. В такъв случай защо да не се доверим на електричеството, което е икономично, както и екологично чисто? Ето защо много хора избират електрически скутери.

Защо да изберем BROS?

Все повече хора разбират полезността на този вид превозно средство. Начело сме ние от магазин BROS, тъй като при нас първо можете да откриете нови модели електрически тротинетки. Също така, в нашия каталог ще намерите скутери, които единствено ние предлагаме. Ето защо ние сме запознати с пазара и моделите и сме готови да се отзовем на всяко Ваше запитване. В случай че имате нужда от помощ, винаги можете да се обърнете към нас на телефон 0889886009, както и да отправите запитване на нашата Фейсбук страница Брос Мобайл.


Разнообразието на първо място
За нас е важно не само да предлагаме качество и сигурност, но също така и разнообразие за нашите клиенти. Възможността за избор е от първа необходимост, тъй като така всеки може да намери перфектния скутер за себе си. Същевременно обаче това представлява трудност, тъй като тези продукти са все още новост на пазара и повечето потребители не са запознати с техните специфики.

Наличието на скутери на марките Kugoo, Xiaomi, Segway и др. повдига въпроса коя марка е подходяща за нас. И докато всички те предлагат разнообразно насочени модели, важно е да се отбележи, че Kugoo са по-големи, по-проходими и по-бързи, а повечето модели на Xiaomi целят повече достъпност.

В зависимост от това за кого и с каква цел е електрическият скутер също можем да разграничим различни видове. Някои устройства са по-малки, цветни са и могат да бъдат ограничавани за скорост – тези модели са перфектни за деца. Други са за ентусиасти – с големи и проходими гуми и с голям пътен просвет. Има редица модели, които са в добър баланс – сгъваеми и леки, но същевременно бързи и удобни.

Важна подробност е големината на батерията на електрическия скутер, както и бързината на зареждане. Ако използвате тротинетката до работа и обратно, нормална батерия ще Ви свърши работа. В случай обаче, че отдавате такива под наем, то голяма батерия и бързо зареждане определено ще са Ви в полза.

Ние от магазин BROS държим на качеството на продуктите, които предлагаме. За да бъде Вашето изживяване като потребител напълно удовлетворено, ние предлагаме гаранция от 24 месеца за всички скутери и Hoverboard модели.

Повече и повече хора се доверяват на електрическите скутери, тъй като са разумни, модерни и екологично чисти решения на ежедневни въпроси. Затова бъдете преди другите и се сдобийте с такъв от нашия магазин, където ще намерите уникални предложения на ниски цени. Приятно пазаруване при нас! Не се колебайте да зададете въпрос на тел. 0889886009 или на нашата Фейсбук страница.

Продукти: 1 до 32 (общо 90)