Видеорегистраторите представляват важен аксесоар за сигурност и защита, като ви осигуряват допълнително спокойствие и комфорт, докато шофирате. Заснемайки цялата пътна обстановка, можете да получите доказателствен запис на автомобилна катастрофа, в който няма да пропуснете нито един детайл от инцидента. Някои автомобилни видеорегистратори са оборудвани с вторична камера, която може да бъде поставена на задното стъкло и да записват видео от задния панел на автомобила.

Основни характеристики на видеорегистраторите, които да вземете предвид при избора:
Резолюция на записа: По-високата резолюция на записа осигурява по-детайлни и качествени видеозаписи. Видеорегистраторите могат да поддържат различни резолюции като HD, Full HD, 4K и други. Търсете видеорегистратор с поне 1080p за ясен образ. Това е  важно при идентифициране на регистрационни номера.
Ъгъл на заснемане: По-широкият ъгъл на заснемане ще улови повече от пътя и околната среда.
G-сензор: Тази функция автоматично запазва записа в случай на удар, което може да е решаващо доказателство.
Wi-Fi/Bluetooth: Улеснява прехвърлянето на файлове към други устройства и управлението на камерата.
Вграден GPS: Предоставя основни функции за безопасност, като текущо време, скорост и координати, и разкрива точното местоположение в случай на инцидент.
Нощно виждане: Осигурява ясни записи дори при ниска осветеност или в тъмнина.
Съхранение: Видеорегистраторите могат да имат вградена памет или да бъдат оборудвани с SD карта.

Ако имате въпроси или се нуждаете от допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с нас, за да ви помогнем да направите правилния избор на видеорегистратор за Вас.

Продукти: 1 до 32 (общо 50)