Защо BROS?

Закупуването на климатик е отговорно и важно решение. Отоплителните системи служат понякога над десетилетие - ето защо трябва да отделим специално внимание и да изберем правилния модел. Независимо дали става въпрос за домашна сплитсистема или мултисистема за офиси и складове, подходящият избор е отговорност и понякога затруднение. Ние от BROS сме наясно с този факт и поради тази причина сме на разположение да помогнем при взимането на решение.


Разнообразието на първо място

С оглед на сложността на избора на правилния климатик, нашият магазин предлага страхотна гама от продукти. Разнообразието от производители е ключово, тъй като много от тях предлагат системи с различни качества и преимущества. За тези водещи марки нашият каталог разполага с широк избор от модели - от опростени, потребителски насочени климатици до индустриални системи от най-високо ниво. В случай, че множеството модели усложнява избора Ви, можете винаги да се обърнете към нас на телефон 0896830101 с всякакви въпроси относно климатични системи, а също така можете да отправите запитване на нашата Фейсбук страница Брос Мобайл.


Предложения на най-добри цени

Разбира се, наличието на климатици от производители Daikin, Hitachi, Mitsubishi Electric и др. би било безполезно, ако цените не са съобразени с потребителите и качеството. Ето защо ние от BROS поддържаме ниски цени, съотнесени с пазара. Можете да бъдете уверени, че цените в нашия магазин се обновяват непрестанно и предлагаме най-добро съотношение на цена и качество. При нас също така можете да се възползвате от промоции, които допълнително допринасят за Вашето потребителско изживяване.

Отзивчивост и полезна обратна връзка

С оглед на важността и трудността на избора на климатична система, която ще служи във Вашия дом, офис или склад вероятно повече от 10 години, ние ще посрещнем всяко Ваше запитване с интерес и готовност. Наред с невероятни цени и обещание за качество на нашите продукти, ние предлагаме гаранция от 24 месеца за всички климатици, а за някои цели 36 месеца.

Бъдете добре дошли да отправятe запитвания на телефон 0896830101, на нашата Фейсбук страница Брос Мобайл, а за повече контакти - brosbg.com/kontakti. Приятно пазаруване при нас!