Вертикалните прахосмукачки са проектирани да правят почистването лесно и ефективно със своя удобен дизайн и мощно засмукване. Те са оборудвани с усъвършенствани почистващи технологии за справяне с мръсотия, прах и отломки по всякакви повърхности.От килими до дървени подове, те осигуряват мощно засмукване и цялостно почистване, оставяйки дома ви безупречен с всяко минаване. С регулируеми настройки на засмукване и многоповърхностни четки ролки, тези прахосмукачки се адаптират към различни видове подове за оптимално почистване.

Пазарувайте с увереност, знаейки, че предлагаме само вертикални прахосмукачки от доверени марки, известни със своята надеждност, издръжливост и производителност.

Фукции на вертикалните прахосмукачки:

Мощен мотор - оборудвани са с изключително силни мотори, които осигуряват силно засмукване на праха и замърсяванията от подовите повърхности.

Различни режими на почистване - предлагат различни режими на почистване, включително настройки за почистване на килими, твърди подове, мебели и дори специализирани настройки за почистване на тапицирани повърхности.

Леки и маневрени - проектирани да бъдат удобни за използване, те имат въртящи се глави и подвижни колела, които им позволяват да се движат лесно и гладко по пода. Това улеснява маневрирането около мебели, стълби и други препятствия.

Лесно изпразване на контейнера за прах - обикновено са снабдени с големи контейнери за събиране на прах, които могат лесно да се изваждат и изпразват без замърсяване на ръцете.

Лесно съхранение - със своя компактен дизайн те заемат по-малко място в сравнение с традиционните прахосмукачки и могат да бъдат лесно поставени в шкафове или окачени на стена.

Филтрация - Някои модели на вертикални прахосмукачки са оборудвани с вградени HEPA филтри, които могат да задържат до 99.97% от вредните частици във въздуха, като прах, алергени и други замърсявания.

Аксесоари и приставки - много модели са оборудвани с различни приставки, като например четки за почистване на мебели, килими, тапицерии и труднодостъпни места.

Продукти: 1 до 32 (общо 157)