Продукти: 1 до 28 (общо 2513)

Съвременните технологии в мобилните апарати?
Вече позабравихме какъв беше светът без мобилни технологии. Комуникациите никога не са били по-лесни и достъпни като днес. Всичко, което преди сме желали, вече е в джоба ни. Затова и ние, като компания разрастваща се успоредно с технологичните нововъведения, се стремим да поддържаме голям асортимент от мобилни апарати, таблети, смарт-устройства, първи да предложим на пазара най-новите модели и най-високите класове продукти. Всичко това позволява да предлагаме достъпни цени, а промоционалните оферти на новите продукти са специално за нашите клиенти. Всички стоки, които предлагаме, са легални и с гарантирано качество.

Защо да избера Bros.bg?
Малко онлайн магазини предлагат възможността да разгледате и докоснете желаната от вас стока, за да прецените дали това е вашият модел, а при нас сте „Добре дошли“. Нашите консултанти са обучени кадри и ще ви предложат най-добрите продукти. Ще ви помогнат да изберете най-подходящия за вас телефон. За максимално ваше удобство, доставките ни се извършват експресно в рамките на един работен ден, дори на самия ден на поръчката. Всички наши клиенти ползват преференциални цени за доставка, защото фирма като нашата цени клиентите си. Много от онлайн магазините съществуват по няколко месеца. Продават телефони на сравнително ниски цени и след това изчезват от пазара. Жертва на това се оказва клиентът, защото гаранцията, която му е дадена, вече няма кой да я обслужва. Няма я и фирмата, за да си потърсите правата. Именно за това пазарувайте от магазини с утвърдено име на пазара и дългогодишен стаж в бранша. Задължително трябва да има координати на фирма и на сервиз, за да сте сигурни в надеждността на стоката и поддържането й.

Как да изберем правилния телефон за нас?
Важен критерий, на които трябва да обърнете внимание при избора на телефон, това е операционната му система. Може да я наречем „мозъка“ на телефона. Има няколко вида операционни системи, които са добри сами по себе си, за това внимателно трябва да изберете най-подходящата за вас. Освен смартфони, при нас може да намерите и мобилни телефони без операционна система, което в никакъв случай не ги прави по-малко полезни или функционални. Те ще ви вършат идеална работа, ако ви е необходим апарат само за разговори и съобщения. Разбира се, пълният органайзер е допълнителна екстра, която да използвате. На сайта ни може да разгледате подробна характеристика на всеки един от моделите ни - от цвят до честотата на ядрата на процесора.

Заложете на сигурното, бързото и практичното! Ние го правим за Вас!