Камера за Екстремни Спортове GoPro MAX

Цена1049 лв.

Обща информация

Наличност По заявка
Гаранция 24 месеца

Оценете, сравнете, препоръчайте

Оценка:
 
Рейтинг: 5 от 4 гласа
Класически GoPro-тип кадри и магически сферични кадри с непобедима стабилизация. Всичко това се среща в MAX – най-новаторксата GoPro камера досега. Вече можеш да правиш панорамна снимка само с един клик и без да мърдаш камерата, можеш да избереш точния дигалния обектив и да записваш свръх-реалистичен 360° звук .
Стандартни GoPro кадри + 360° сферично заснемане
Отдай се на своята креативност с GoPro MAX – камерата, която ти позволява да записваш класически GoPro-тип кадри или магически сферични кадри с непобедима стабилизация.
Max HyperSmooth
MAX ти позволява да постигнеш най-добрата възможна стабилизация на видеото, като използва 180 заснемане, за да обере трептенето в кадрите.
Фиксиране на хоризонта
В HERO режим на работа можеш да използваш променящото правилата на снимане фиксиране на хоризнота, така че да получиш гладко-като-на-кино видео, дори и когато камерата се поклаща или не е стабилна.
PowerPano
GoPro MAX може да направи 270панорамна снимка без да мърдаш камерата. Освен това, с тази функция можеш да заснемаш в панорамата и движещи се обекти без те да се размазват.
Премиум 360° + stereo audio
Шест микрофона записват възможно най-добро и истинско 360° аудио, който предоставя най-доброто стерео звук на GoPro.
Насочен звук
Насоченият звук в HERO режима на работа ти позволява да избереш посоката, от която искаш да се чува звука, независимо с коя от двете лещи снимаш. Тази функция е идеална за влогъри.
Дигитален обектив
Вече е лесно да си изберете най-добрата перспектива на заснемане с функционалността за дигитален обектив. Така ще можете да избирате дали да снимате широкоъглълно или тип смартфон.
Max TimeWarp
Запишете супер-стабилизирани time-lapse видеа дори и по време на вашата активност. В HERO режим TimeWarp автоматично определя скоростта, с която да забърза видеото, в зависимост от скоростта, светлината и фона. Вече можете и да превключвате от TimeWarp към видео с нормална скорост с едно докосване на дисплея, като така ефектно ще акцентирате на най-интересните моменти от преживяването.
Интуитивен тъч-скрийн
360° камера на GoPro вече има и дисплей, с който лесно можеш да управляваш настройките и да превключваш между функционалностите на уникалния продукт.
Live Streaming с 1080p
Споделяйте, докато преживявате приключението, като предавате на живо в социалните мрежи директно от вашата GoPro камера.
Управлявайте вашата GoPro камера от разстояние чрез 13-те гласови команди от типа на “GoPro, take a photo” или “GoPro, turn on”. Камерата ви ще разбира английски, немски, френски, италиански, руски, испански и др
GoPro MAX записва сферичното видео с два обектива, като камерата сама „залепя“ двете видеа, като така прави свалянето и обработката им в пъти по-лесна.
Закачи GoPro-то и се направи видеото от нова и уникална гледна точка! С над 35 съвместими аксесоари за монтаж на камерата, можеш да заснемеш всяко преживяване в необичайна перспектива.
GoPro MAX
Цена на GoPro MAX
Цена GoPro MAX
Снимки на GoPro MAX
Снимка на GoPro MAX