Камера за Екстремни Спортове GoPro Hero 7 BLACK

Варианти

Обща информация

Наличност Не
Гаранция 24 месеца

Оценете, сравнете, препоръчайте

Оценка:
 
Рейтинг: 4.6 от 11 гласа
С един поглед
HERO7 Black е най-добрата GoPro камера до днес!

Със стабилизация HyperSmooth за абсолютно стабилни кадри, функции 8x Slo-Mo 1080p240 и TimeWarp за епични видеа, здрав и водоустойчив дизайн, мощен чип GP1 за висока производителност, възможност за запис на 4K видео при 60fps и снимки 12MP, Voice Control, за да отговаря на гласови команди, както и Wi-Fi/Bluetooth, за да споделяш приключенията си по-бързо от всякога, превръщайки ги в невероятни QuikStories, директно в твоя смартфон!

Стабилизираща система HyperSmooth
Сега можеш да правиш невероятно стабилни кадри с най-напредналата 3-осева стабилизираща система, използвана до днес в камера на GoPro. HyperSmooth Video Stabilisation позволява на HERO7 Black да осъществява изключително гладки кадри, когато я държиш в ръката си или я използваш с аксесоари, премахвайки дори и най-малката вибрация!

С каква резолюция ще снимаш видео? 4K или Full HD?
HERO7 Black на GoPro предоставя високо качество, за да удовлетвори всяка твоя любителска или професионална потребност, създавайки висококачествени 4K видеа при 60 кадъра в секунда или Full HD при 240 кадъра в секунда, както и изключително чисти снимки 12MP.

8x Slo-Mo и TimeWarp
Големият брой кадри, които може да улови HERO7 Black на GoPro в комбинация с високата резолюция FHD 1080p при 240 кадъра в секунда, създава впечатляващи планове и ти позволява да изживееш отново неповторимите мигове 8 пъти по-бавно! С TimeWarp скоростта на камерата се изстрелва на 30x, давайки ти възможност да «компресираш» времето и да направиш видеата си по-малки, за да ги споделяш по-лесно.

Най-доброто качество на изображение до днес
С чипа GP1 на GoPro, HERO7 Black подобрява кадрите и предоставя висока производителност, изключително качество на снимки и видео със стабилизация следващо поколение, допълнителен гласов контрол, но и WiFi на 5GHz, за да споделяш преживяванията си.

Снимки с технологията SuperPhoto HDR
С технологията SuperPhoto, новата GoPro HERO7 Black превръща снимките ти в малки произведения на изкуството с цветове с висок динамичен диапазон (HDR), за изключително реалистично съдържание, с по-голяма цветова гама и по-висока яркост, осигурявайки снимки и видео с високо качество и 4K резолюция, дори в условия на слабо осветление.

Гмурни се в подводните кадри!
Няма нужда от калъф, за да бъде водоустойчива. GoPro HERO7 Black записва всичко под водата, без специална защита. Единственото, което трябва да направиш, е да натиснеш «Record» и да се гмурнеш. Има вграден GPS за Location Capture, Auto Upload в Cloud (изисква се абонамент GoPro Plus) и възможност за съхранение в RAW формат (снимки) и HEVC (видео).

Животът чрез QuikStories
Активирай функцията QuikStories и HERO7 Black ще изпрати съдържанието в смартфона ти, където мобилните приложения на GoPro (GoPro & Quik) ще го превърнат автоматично в едно впечатляващо обработено видео.

Поддръжка на HEVC
Оползотвори напълно мястото за съхранение на твоята карта, използвайки алгоритъма за компресиране HEVC (High Efficiency Video Compression) и "режейки" големите файлове до по-малки, без да губиш качество.

Обработка в RAW формат
Обработката във Photoshop става повод за експериментиране! Запази снимките в RAW формат и обработвай цветовете и контрастите, за да постигнеш желания ефект.

Влез в Time-Lapse режим
Time Lapse видеата се създават лесно, а са толкова пристрастяващи. Направи снимки в предварително определени интервали от време и с програмирана честота, а GoPro ще ги подреди, създавайки впечатляващи видеа от кадрите.

Безжично улеснение
Независимо дали искаш да се свържеш към Wi-Fi мрежа, или да свържеш HERO7 към smart устройствата си чрез Bluetooth, можеш. Също така, имаш възможност за playback, texting, e-mail & Facebook sharing, веднага след като прехвърлиш съдържанието.

Разпознава гласа ти
Позволява ти да управляваш функциите й дори без да я държиш. Така, когато си on-the-go, можеш да й даваш гласови команди чрез voice-control, а тя ще ги изпълнява.


Водоустойчивост: 10 m
Качество на запис:
Резолюция на видео: 4K/60 fps
Резолюция на снимка: 12 megapixels
Диагонал на дисплея: 2 inches (5.08 cm)
Тип батерия: Li-Ion
WiFi: Да
Bluetooth: Да
GPS: Да
GoPro Hero 7 BLACK
Цена на GoPro Hero 7 BLACK
Цена GoPro Hero 7 BLACK
Снимки на GoPro Hero 7 BLACK
Снимка на GoPro Hero 7 BLACK