Промо -14% Нов модел
Xiaomi
Прахосмукачки
Xiaomi

Прахосмукачка Xiaomi Viomi Alpha 3 Robot Vacuum Cleaner

Цена17391499 лв. - промоция

Варианти

Купи
Купи на изплащане

Обща информация

Наличност Да
Гаранция 24 месеца

Оценете, сравнете, препоръчайте

Оценка:
 
Рейтинг: 3.8 от 4 гласа
Почистващ робот Viomi Alpha 3
Със всмукателна мощност от цели 2800Pa, устройството се справя идеално с мръсотията, а издръжливата му батерия осигурява до 180 минути работа. Освен това не е нужно да се притеснявате за измиването на подложките за почистване на продукта - включената станция с резервоари за чиста и мръсна вода е отговорна за това. Нещо повече, можете удобно да управлявате робота с помощта на приложението Mi Home.

Впечатляващо представяне
Роботът Viomi Alpha 3 ще се справи с мръсотията за нула време. Неговата всмукателна мощност достига 2800Pa - той лесно ще премахне прах, трохи, косми и други отпадъци. Нещо повече, устройството може не само да прахосмуче пода, но и да го избърше с мокър моп. Благодарение на вибрационната функция на подложката за почистване, тя ефективно елиминира дори изключително упорити петна. Възможно е също така да персонализирате работата му с помощта на приложението. Има различни режими на почистване и нива на засмукване, от които да избирате.

Дълго работно време
Viomi Alpha 3 е оборудван с издръжлива батерия, така че може да работи непрекъснато до 180 минути. Това е достатъчно за цялостно вакуумиране на подове с обща площ до 180m2! Следователно роботът е идеален както за по-малки, така и за по-големи апартаменти. Освен това не е нужно да помните да го зареждате. Когато батерията е почти изтощена, Alpha 3 автоматично ще се насочи към станцията и след зареждане ще се върне на работа там, където е спрял.

Създаден за Вашия апартамент
Това практично устройство лесно ще намери своето място в дома Ви. Той е оборудван с усъвършенствана лазерна система, която му позволява прецизно сканиране на стаи, картографиране на тях и планиране на оптимални маршрути за почистване. Освен това лесно преодолява препятствия с височина до 2 см - не се страхува от прагове или килими. В същото време роботът работи изненадващо тихо - нивото на звука му е само около 72dB.

Той ще се погрижи за чистотата на самата моп подложка
Забравете, че трябва сами да миете подложките за почистване на робота. Включената станция ще го направи вместо Вас! Как работи. Докато мие пода, Alpha 3 в даден момент автоматично ще се върне към станцията. Там подложката за почистване ще бъде старателно почистена. След това роботът ще продължи да почиства от мястото, където е спрял. Станцията е оборудвана с два 4-литрови резервоара - за чиста и мръсна вода.

Надежден и върху килими
Viomi Alpha 3 няма да разочарова Вашите очаквания! Той лесно ще го открие по време на почистване и автоматично ще увеличи силата на засмукване върху него, за да изсмуче старателно трохите, праха, космите и друга мръсотия, скрита във влакната му. Освен това ще повдигне подложката за моп, за да я предпази от намокряне. В приложението има и функция за избягване на килими – включете я и роботът автоматично ще ги избягва.

Изобилие от възможности с приложението
Комбинирайте робота с приложението Mi Home и получете още повече възможности. Сега можете не само да управлявате дистанционно робота и да променяте режимите на почистване, но също така, например, да създавате работни графици за него и да посочвате конкретни стаи, които трябва да бъдат почистени. Не искате Alpha 3 да има достъп до определено място, като например детска стая? Просто създайте виртуална стена или забранена зона!

Управлявайте робота с гласа си
Вече не е нужно да мърдате от мястото си! Alpha 3 е съвместим с интелигентните асистенти Google Assistant и Amazon Alexa. Това означава, че можете да го управлявате с прости гласови команди. Само с няколко думи устройството ще започне работа!

Спецификация:
Марка: Viomi
Модел: Алфа 3
Всмукателна мощност (макс.): 2800Pa
Капацитет на батерията: 5200mAh
Време на работа (в тих режим): До 180 минути
Време за зареждане: Около 4ч
Препоръчителна площ за почистване (в тих режим): ≤180m2
Ниво на звука: ≤72dB
Възможност за катерене: До 2 см
Номинална мощност: 55W
Изходно напрежение: 14.4V
Капацитет на резервоара за чиста вода на станцията: 4л
Капацитет на резервоара за мръсна вода на станцията: 4л
Приложение: Mi Home
Съвместимост с гласови асистенти: Google Assistant, Amazon Alexa
Размери: Ø350х95мм
Тегло: 3.2кг

ВНИМАНИЕ: Сипвайте само вода БЕЗ препарати в контейнера!
Xiaomi Viomi Alpha 3 Robot Vacuum Cleaner
Цена на Xiaomi Viomi Alpha 3 Robot Vacuum Cleaner
Цена Xiaomi Viomi Alpha 3 Robot Vacuum Cleaner
Снимки на Xiaomi Viomi Alpha 3 Robot Vacuum Cleaner
Снимка на Xiaomi Viomi Alpha 3 Robot Vacuum Cleaner
Xiaomi Viomi Alpha 3 Robot Vacuum Cleaner Снимка