Прахосмукачка Xiaomi Roidmi X20S Cordless Vertical Vacuum Cleaner

Цена799729 лв. - промоция

Варианти

Roidmi X20 Cordless Vertical Vacuum Cleaner
Roidmi X20S Cordless Vertical Vacuum Cleaner
Купи
Купи на изплащане

Обща информация

Наличност Да
Гаранция 24 месеца

Оценете, сравнете, препоръчайте

Оценка:
 
Рейтинг: 4.8 от 4 гласа
Акумулаторната изправена прахосмукачка от Roidmi едновременно ще почисти и измие подовете във Вашия дом. Притежавате по-голям апартамент или къща? Перфектно!
Батериите от 2500 mAh (всяка) осигуряват впечатляващо време на работа. X20S работи при 1 200 000 оборота в минута, а смукателната мощност достига 138 вата, така че можете да сте сигурни, че Вашият апартамент ще бъде блестящо чист.
Включените аксесоари са чудесни за почистване на всякакви повърхности, а безжичното зареждане ще Ви позволи да се измъкнете от проводниците.

С X20S можете да почиствате и измивате подовете си с прахосмукачка. Просто сменете четката с мопа (включена в комплекта). Главата на електрическата четка за моп се върти с около 200 оборота в минута, почиствайки добре повърхностите.
Мазни петна по кухненски плочки, остатъци от храна - прахосмукачката Roidmi е готова за това!

Електрическата четка за моп използва интелигентен чип за контрол на нивото на водата. В резултат на това след измиване повърхността изсъхва бързо и можете да се движите свободно из дома Ви.
Резервоарът побира 240мл вода, като можете да избирате и между 2 режима за количеството на разпределената вода. И това не е всичко!
За да направи нещата още по-лесни за вас, X20S разполага със самопочистваща се станция, която почиства четката за моп и след това я изсушава. Насладете се на иновативните решения, които предлага Roidmi!

Електрическата четка за под е с нов тип HL валяк. Дължината на космите достига 1 мм, така че не само събира по-големи замърсявания и косми, но и ефективно премахва праха, скрит в пукнатини.
Той е идеален за различни видове повърхности, например плочки, килими и др.

Новото поколение дигитални безчеткови двигатели engine-x със скорости до 120 000 об/мин и иновативен дизайн на въздуховоди правят X20S с всмукателна мощност от 138 вата и налягане на входящия въздух от 25 000 Pa.
В допълнение, използването на технологията Air-x ефективно отделя въздуха от праха, без да блокира филтъра или да намалява мощността на засмукване.

Системата BMS-X удължава времето на работа чрез интелигентно оптимизиране на управлението на 8 литиеви батерии. Освен това приложението ще Ви информира за състоянието на батерията и ще покаже всеки възникнал проблем.
Устройството е оборудвано с 435 W обща мощност, докато времето на работа на X20S достига около 65 минути.

Осигурете чиста и безопасна среда за вашето семейство! Уредът разполага с многостепенна система за филтриране, която ефективно отделя праха от въздуха.
Дори и най-малките примеси от 0,3 μm се филтрират, а степента на пречистване достига 99%. Нещо повече, уредът ще спре да работи, ако забравите да инсталирате една от няколкото части на филтриращата система.
Това гарантира X20S защита и безопасност на потребителя.

Комплектът идва с аксесоари, които ще използвате в зависимост от повърхността, която почиствате. Четката за акари ефективно премахва алергените, задържани в матраците, а многофункционалната четка ще Ви бъде полезна при почистване на
неравни повърхности, например клавиатурата на Вашия компютър. За да се отървете от мръсотия от тесни и труднодостъпни повърхности, използвайте четката за цепнатини.

Инсталирайте приложението, за да получите достъп до полезни функции! Устройството се свързва чрез Bluetooth към Вашия смартфон и приложението Ви позволява да проверите оставащото време за работа или почистване.
Той също така ще Ви изпрати известие, когато контейнерът за прах е пълен и филтърът трябва да бъде сменен.

Освободете се от кабели и получете удобен начин за зареждане на вашия X20S. Прахосмукачката Roidmi поддържа безжично зареждане за още по-голямо удобство. Просто монтирайте станцията за зареждане на стената и прикрепете
устройството към нея. Отнема само около 2,5 часа, за да бъде отново готова за употреба прахосмукачката.

X20S е проектиран да бъде лесен и приятен за използване. Внимателно обмисленият дизайн осигурява 10% по-ниско ниво на шум, което води до ниво на шум от приблизително 72 dB (A).
Иновативната електрическа четка е оборудвана с LED лампа, която прави почистването на повърхността под леглото или дивана удобно и задълбочено.
В допълнение, 1,5 кг тегло на устройството Ви позволява лесно да премахнете праха от високи мебели и завеси.

Дизайнът на X20S е признат с множество награди. Използването на неутрално черно и бяло придава на устройството класически, но стилен вид. Така че се вписва идеално във всеки интериор.

Спецификации:

Марка: Roidmi
Име: Безжична прахосмукачка X20 S
Мощност на машината: 435 W
Мощност на засмукване: 138 W
Скорост на двигателя: 120 000 об/мин
Всмукателна мощност: 25 kPa
Работно време до: 65 / 40 / 10 мин
Време за почистване: до 120 минути
Капацитет: 8x 2500 mAh
Общо тегло: 2,6 кг (включително основната четка)
Размер: 1191 x 259 x 158 мм
Времето за зареждане: 2,5 ч
Капацитет на контейнер за прах: 0,4л
Ниво на шум: 55/72 dB (A)

EAN: 6970019146775
Xiaomi Roidmi X20S Cordless  Vertical Vacuum Cleaner
Цена на Xiaomi Roidmi X20S Cordless  Vertical Vacuum Cleaner
Цена Xiaomi Roidmi X20S Cordless  Vertical Vacuum Cleaner
Снимки на Xiaomi Roidmi X20S Cordless  Vertical Vacuum Cleaner