Промо -8% Нов модел
Xiaomi
Прахосмукачки
Xiaomi

Прахосмукачка Xiaomi Roborock H7 Cordless Vacuum Cleaner

Цена799739 лв. - промоция
Купи
Купи на изплащане

Обща информация

Наличност Да
Гаранция 24 месеца

Оценете, сравнете, препоръчайте

Оценка:
 
Рейтинг: 5 от 3 гласа
Roborock H7 – лека, удобна и мощна ръчна прахосмукачка

С какво се отличава Roborock H7? На първо място, с екстремната всмукателна мощност от 160AW, благодарение на което прахосмукачката може да извлече мръсотията от дълбоки килими, под легла, седалки на кола и други.
Друго отличително предимство на H7 е нейната способност за дълготрайна работа. Мощната 80Wh литиево-полимерна батерия осигурява 90 минути непрекъснато почистване в режим еко и 8 минути в режим Max, преди да се наложи презареждане.
А то е много бързо – батерията се зарежда за 2,5 часа. Нещо повече, батерията запазва 85% от капацитета си след 400 цикъла на зареждане.

Roborock H7 филтрира въздуха чрез петстепенна система, множество циклони и двойни филтри, включително HEPA филтър, за да елиминира замърсители и алергени,
включително 99,99% от частиците с големина само 0,3 микрона. От прахосмукачката излиза само чист въздух.
Важна характеристика на H7 е поддръжката на опционална торбичка за прах, което означава по-удобно обслужване на прахосмукачката и чист контейнер. Освен това контейнерът за отпадъци и филтрите могат лесно да се демонтират и измиват.

Благодарение на мултициклонния си дизайн, H7 поддържа постоянна смукателна мощност при всяко почистване, независимо дали кошчето е вече пълно или батерията е почти разредена.
Режим за усилване, Boost Mode, автоматично увеличава засмукването при дълбоко почистване на килими.
Същевременно, Roborock H7 работи тихо. Неприятният шум, характерен за подобни уреди, е сведен до минимум чрез шумопоглъщащата камера и усъвършенстваното управление на въздушния поток,
след което допълнително се намалява от задния филтър.

Тази ръчна прахосмукачка има олекотен дизайн, който я прави много удобна за използване. Новата H7 с тегло едва 1,46 кг се повдига лесно до най-високите части на помещенията и може да се пренася безпроблемно из къщата и до колата.
Потребителите на Roborock H7 могат лесно да съхраняват допълнителните аксесоари на прахосмукачката, благодарение на докинг станцията MagBase – просто като ги „щракнат” върху магнитната повърхност.

Изчистеният OLED екран показва текущия режим, оставащото време на зареждане и други важни показатели. Предвидено е и удобно заключване на захранването, без задържане на спусъка, така че пръстите да останат свободни за почивка.

Тип продукт: Вертикална прахосмукачка
Захранване: Акумулатор
Миещ се филтър: Да
Ширина: 111 мм
Височина: 231 мм
Тегло: 1.5 Kg

Мощност: 480 W
Мощност на почистване: 160 W
Захранващо напрежение: 22 V
Автономия на акумулатора: до 90 min
Ниво на шум: 75 dB
Капацитет: 500 мл
Xiaomi Roborock H7 Cordless Vacuum Cleaner
Цена на Xiaomi Roborock H7 Cordless Vacuum Cleaner
Цена Xiaomi Roborock H7 Cordless Vacuum Cleaner
Снимки на Xiaomi Roborock H7 Cordless Vacuum Cleaner
Снимка на Xiaomi Roborock H7 Cordless Vacuum Cleaner
Xiaomi Roborock H7 Cordless Vacuum Cleaner Снимка
Xiaomi Roborock H7 Cordless Vacuum Cleaner Снимки
Xiaomi Roborock H7 Cordless Vacuum Cleaner