Промо -9% Нов модел
Xiaomi
Настолни лампи
Xiaomi

Настолна лампа Xiaomi Xiaomi Mi Yeelight Candela ambiance Lamp

Цена10999 лв. - промоция

Налични опции

ЗЛАТНА 99 лв. - в наличност
Купи

Обща информация

Наличност Да
Гаранция 24 месеца

Оценете, сравнете, препоръчайте

Оценка:
 
Рейтинг: 5 от 7 гласа
Продуктов номер - YL060/00003183

Уникален аксесоар за интелигентен дом - Xiaomi Yeelight.

Candela е единствената интелигентна нощна лампа работеща с най-новата Bluetooth технология BLE Mesh, съчетаваща комфорта на топлата светлина от свещи с удобството и контрола на интелигентните технологии.
Окончателният дизайн на Candela е одобрен след 4 месеца сътрудничество с мултинационален дизайнерски екип. Хиляди дизайни са разработени и се анализирани, за да открие перфектната комбинация между функционалност, естетика и технология.
Стъклото от поликарбонат, с естествено прозрачност, позволява светлината да се разпределя равномерно и красиво, а също така с висока устойчивост на счупване и нагряване.
Механичният контрол се осъществява чрез завъртане на горната част на лампата около оста ѝ. За да се включи е достатъчно, за да се завърти по посока на часовниковата стрелка, а ако продължите да въртите, яркостта се увеличава до степен максимум и намалява при завъртане в обратна посока. За да активирате "режим свещ" трябва да включите лампата, да настроите желаната яркост и направите леко завъртане по посока на часовниковата стрелка и веднага да върнете. Тогава лампата започва да симулира горенето на свещ като светлината автоматично съвсем леко се увеличава и намалява и създава една наистина романтична и задушевна атмосфера.
Yeelight Candela е абсолютно безопасна като създава познатият уют у дома, без никаква опасност от пожар. Вградена батерия 2100 mAh позволява да работи до 8 часа непрекъснато с едно зареждане.

Модел: YLFW01YL
Цвят: сребърен
Размери: 72×195mm
Тегло: 430g
Светлинен поток: 0.3-13 lm
Цветна температура: 1600k
Батерия: 2100mAh+Micro USB(1.2m)
Работна дистанция с други устройства : 20m
Работна температура: -10 — +40°C
Захрамване: 6.5 W

Доставка

Доставка за цяла България: София, Пловдив, Бургас, Варна, Плевен, Русе, Стара Загора, Велико Търново, Смолян, Ловеч, Сливен, Търговище, Силистра, Разград, Добрич, Габрово, Кюстендил, Враца, Монтана, Шумен, Кърджали, Видин, Благоевград, Пазарджик, Перник, Ямбол, Хасково и всички останали градове и села в България.
Xiaomi Mi Yeelight Candela ambiance Lamp
Цена на Xiaomi Mi Yeelight Candela ambiance Lamp
Цена Xiaomi Mi Yeelight Candela ambiance Lamp
Снимки на Xiaomi Mi Yeelight Candela ambiance Lamp