Прахосмукачка Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop (1C) (SKV4093GL)

Цена469 лв.

Налични опции

БЯЛ 469 лв. - в наличност
Купи
Купи на изплащане

Обща информация

Наличност Да
Гаранция 24 месеца

Оценете, сравнете, препоръчайте

Оценка:
 
Рейтинг: 3.5 от 52 гласа
Второто поколение прахосмукачка-робот на Xiaomi, както името издава, има вече моп функционалност и резервоар за вода. Тя е още по-интелигентна от предишния модел с нови сензори и алгоритми, има по-дълъг живот на батерията, и по-голям контейнер за прах. Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C се отличава с наличието на Visual dynamic navigation system - прецизна система за планиране на маршрута чрез двоен жироскоп със 160-градусова камера и оптичен сензор. Те й позволяват да следва високоефективен алгоритъм за планиране на почистването и да чертае по-точни карти на помещението.

Подобно на предишни модели, и Mi Robot Vacuum Mop 1C може да прескача до 2см високи препятствия, така че няма нужда да се притеснявате от различни съединителни лайсни или малки прагове.Освен това роботът разполага с 15 вида сензори за движение, миещ се HEPA филтър и да се движи по наклон до 20 градуса.

Роботът има огромен 600мл контейнер за прах, докато предишните модели на Roborock и Xiaomi достигаха до 400мл. Освен това този модел има една от най-високите всмукателни мощности на пазара - 2500Pa - с цели 20% по-мощен от всички предишни модели на Xiaomi и Roborock.Резервоарът за вода пък е 200мл - достатъчен за да бъде почистено всичко с вода след като вече е изпрахосмукачено. Вие можете да определяте колко точно вода да се използва при мопиране и така ще защитите по-деликатните настилки вкъщи. Освен това може и да зададете участъци, които да не бъдат почиствани, като килим например.

Mi Robot Vacuum Mop 1C има познатата ни вече кръгла форма и работи чрез лазерни сензори за разстояние и SLAM навигиране и картографиране. Вие можете предварително да зададете път за чистене или да оставите Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop сам да реши за пътя по който да мине.

Батерията на Mi Robot Vacuum Mop 1C е 2600mAh, което означава, че капацитетът ѝ е 2 пъти по-малък от тази на първия модел. Все пак устройството има същата форма и сходни размери, но е с по-голям резервоар и допълнителен моп. От Xiaomi обещават, че с едно зареждане може да бъдат напълно почистени помещения с до 120 кв.м. площ. И това е повече от достатъчно.

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop работи с Mi Home app, а също така поддържа команди през Google Voice Assistant, както и Amazon Alexa. Всичко, което трябва да направите е просто да я регистрирате в своето Home приложение.
Характеристики:
-Производител: Xiaomi
-Картографиран: чрез камера в реално време
-Резервоар за вода: 200мл
-Резервоар за прах: 600мл
-Батерия :2400 mAh
-Площ на почистване с едно зареждане: до 100 м2
-Всмукателна мощност: 2500 Pa
-Ниво на шум: 70 до 90 децибела
-Време за зареждане: около 4 часа
-Време за работа: до 80-90 мин
-Мощност: 40W
-Напрежение: 110-240V 50 / 60Hz
-Функция: засмукване, почистване, вакуум
-Автоматично презареждане:да
-HEPA филтър: да (МИЕЩ СЕ)
-Дистанционно:да (чрез мобилен телефон)
-Размер:прахосмукачка - 35 х 35 х 8.2 см
-Тегло:3.6 кг - робот
-Окомплектовка:
- Роботизирана прахосмукачка
- Станция за зареждане
- 1 брой странична четка
- Основна V-образна четка
- 1 брой миещ се хепа филтър
- Приставка за вода
- 1 брой моп
- Четчица за почистване
- Адаптор

● Умен / систематичен режим, използващ навигация чрез двоен жироскоп със 160-градусова камера и оптичен сензор, при който роботът минава през всяка зона и спира автоматично, когато почистването е приключило Ако зарядът на батерията падне до 15-20% преди да е приключила с почистването, роботът ще се върне на зарядната станция, ще зареди батерията до 80% и ще стартира отново за да довърши почистването.
●Възможност да прекосява препятствия до 2 см. и да работи под наклон до 20 градуса
●Със силна всмукателна мощност подходяща за гладки повърхности, мокети, късокосмести килими и др. Преодолява лек наклон и лайстни.
●Събира идеално отпадъци, парченца хартия, прах, пясък, малки зърна, коса. Подходяща при събиране на косми от домашни любимци.
●Функция “График” - прахосмукачката разполага с функция за настройване на час за стартиране на почистване. По този начин роботът ще се активира в удобно за Вас време, дори ако не сте вкъщи, за да се радвате на по-чист дом.
●Камерата е с цел планиране на маршрута, а не предаване на реална картина от робота!
●Система против падане - система от вградени сензори, които предпазват от падане по стълби и други вертикални скосявания.
●HEPA (хепа) филтър - спомага за качественото почистване на Вашия дом или офис като улавя и задържа микроскопични прахови частици, бактери и алергени и по този начин гарантират по- чист и здравословен въздух.
● Система за почистване:
1 въртяща се странична четка
+ основна V-образна ротираща четка
+ вакуум за засмукване на отпадъци
+ сух/мокър моп
● Поради наличието на сензори за стълби, роботът може да не работи на някои по-тъмни настилки - като черни килими, тъмни плочки и други тъмни повърхности!

●Възможно е роботът да не се движи коректно при излагането на много ярка светлина или директни слънчеви лъчи!

● Възможно е роботът да не работи дълго върху някои по-гъсти или дебели килими, килими с дълги ресни, рогозки и други.

●Поради наличието на камера, роботът не може да работи в тъмни помещения без наличие на светлина!

Доставка

Доставка за цяла България: София, Пловдив, Бургас, Варна, Плевен, Русе, Стара Загора, Велико Търново, Смолян, Ловеч, Сливен, Търговище, Силистра, Разград, Добрич, Габрово, Кюстендил, Враца, Монтана, Шумен, Кърджали, Видин, Благоевград, Пазарджик, Перник, Ямбол, Хасково и всички останали градове и села в България.
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop (1C) (SKV4093GL)
Цена на Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop (1C) (SKV4093GL)
Цена Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop (1C) (SKV4093GL)
Снимки на Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop (1C) (SKV4093GL)
Снимка на Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop (1C) (SKV4093GL)
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop (1C) (SKV4093GL) Снимка
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop (1C) (SKV4093GL) Снимки
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop (1C) (SKV4093GL)
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop (1C) (SKV4093GL)