Тенджера под налягане Xiaomi MI INDUCTION HEATING PRESSURE RICE COOKER

Обща информация

Наличност Не

Оценете, сравнете, препоръчайте

Оценка:
 
Рейтинг: 4.8 от 6 гласа
Фабричен номер - YLIH01CM
Тип обработка на хранат - IH pressure rice cooker/ под налягане
Размер - 300×251×212 mm
Тегло - 6.45 кг
Капацитет - 3 L
Свързаност - Wi-Fi IEEE 802.11 b / g / n 2.4GHz

MiJia IH Pressure Rice Cooker е вашият най-добър избор, той разполага не само с най-модерната електромагнитна отоплителна технология, но и с модерна технология за нагряване с микроналягане, която позволява равномерното затопляне на ориза.
Основният слой от чугун, комбиниран с интелигентния контрол на топлината, осигурява несравнима термична стабилност и пропускливост и може да се регулира според различни предпочитания и различни видове ориз.
С приложението е лесно да готвите лек, сладък и вкусен ориз от разстояние - по всяко време, навсякъде, точно преди да се приберете у дома.
Вече не трябва да се притеснявате, че вечерята ви може да прегори. Благодарение на праховото покритие PFA от Daikin, оризът няма да се залепи във всеки случай, така че след вечеря няма да се налага да накисвате, той е много лесен за почистване.
Вътрешната повърхност на оризовата печка е много гладка, което я прави по-издръжлива.
Сега, за да направите вечеря, не е нужно да оставате в кухнята дълго време, можете да контролирате работата на оризовата печка дори на разстояние благодарение на приложението на вашия смартфон. Благодарение на функцията за автоматично готвене на ориз в определеното време сега можете да спите по-дълго сутрин или да се насладите на вкусна, топла храна, която ще Ви чака, когато се върнете у дома от работа.
Xiaomi MI INDUCTION HEATING PRESSURE RICE COOKER
Цена на Xiaomi MI INDUCTION HEATING PRESSURE RICE COOKER
Цена Xiaomi MI INDUCTION HEATING PRESSURE RICE COOKER
Снимки на Xiaomi MI INDUCTION HEATING PRESSURE RICE COOKER
Снимка на Xiaomi MI INDUCTION HEATING PRESSURE RICE COOKER