Bluetooth Хандсфрее, Handsfree, слушалка Xiaomi Mi Bluetooth Headphone Basic

5925 лв. - промоция

Налични опции

ЧЕРЕН 25 лв. - в наличност
Купи

Обща информация

Наличност Да
Гаранция 12 месеца

Оценете, сравнете, препоръчайте

Оценка:
 
Рейтинг: 4.3 от 11 гласа
Общо 6,5 грама висококачествен звук и поддръжка за Bluetooth 4.1
За специален дизайн устройството е получило престижната награда на IF IF Design Award 2015 IF - една от най-престижните международни награди в областта на индустриалния дизайн. Наличието на тази награда показва съответствие с най-високите международни стандарти. Mercedes-Benz, BMW, Sony, Samsung и други компании спечелиха тази награда.

Слушалка от твърдa пластмаса и анти-маслено покритие
Bluetooth-слушалките винаги са необходими да се носят с вас, затова се носят навсякъде, като се появяват различни драскотини. За да осигурим по-дълготраен и отличен външен вид на нашите слушалки, ние използвахме международна първокласна марка - боя на японският производител Musashi, който се характеризира със своята издръжливост и антифлорни качества. Ако слушалките ви се замърсят, можете лесно да ги почистите. 3 вида слушалки (капачки) от специален медицински силикон Дизайнът се основава на образци от 2000 форми на ушиПодобрени високоговорители, силиконов микрофон
Надеждни компоненти, произведени поотделно за тази Bluetooth слушалка. Започвайки от чип Mi Bluetooth слушалки и до безжичния профил на слушалките, високоговорителите и всички останали части станаха още по-напреднали. Високо ниво на намаляване на шума, ясно звучене на глас.
Висока честота на високоговорителите за слушалки
За чист и чист звук от слушалките Mi Bluetooth ние отделихме специално внимание на създаването на движеща се намотка на високоговорителя, която подобрява честотата на човешкото звучене и качеството на звука като цяло. Чрез коригиране на структурата на слушалките, при звуковата си мощност, дупката се стеснява до 3 мм, така че повишаваме нивото на намаляване на шума и гласът става по-стабилен и точен.
Поддръжка за най-новата версия на Bluetooth 4.1, съвместима с 4G мрежа Поддръжка за разширена версия Bluetooth 4.1, решение на проблема с намеса между работата на обичайните Bluetooth и 4G интернет. Новият Bluetooth 4.1 има автоматично намаляване на шума, освен това е възможно едновременно да свържете два телефона към Bluetooth слушалките. Използвайки първокласния чип CSR8610 от водещия световен доставчик на Bluetooth чипове CSR, Англия - стабилна и надеждна производителност и съвместимост.

Доставка

Доставка за цяла България: София, Пловдив, Бургас, Варна, Плевен, Русе, Стара Загора, Велико Търново, Смолян, Ловеч, Сливен, Търговище, Силистра, Разград, Добрич, Габрово, Кюстендил, Враца, Монтана, Шумен, Кърджали, Видин, Благоевград, Пазарджик, Перник, Ямбол, Хасково и всички останали градове и села в България.
Xiaomi Mi Bluetooth Headphone Basic
Цена на Xiaomi Mi Bluetooth Headphone Basic
Цена Xiaomi Mi Bluetooth Headphone Basic
Снимки на Xiaomi Mi Bluetooth Headphone Basic
Снимка на Xiaomi Mi Bluetooth Headphone Basic
Xiaomi Mi Bluetooth Headphone Basic Снимка