Промо -25% Нов модел
Xiaomi
Гривни за спорт
Xiaomi

Спортна гривна Xiaomi Mi Band 5

Цена6549 лв. - промоция

Налични опции

ЧЕРЕН 49 лв. - в наличност
КАИШКА СИНЯ ЖЪЛТА ЗЕЛЕНА 3БР комплект 25 лв. - в наличност
КАИШКА ЧЕРНА ОРАНЖЕВА СИНЯ 3БР комплект 25 лв. - в наличност
Купи

Обща информация

Наличност Да
Гаранция 12 месеца

Оценете, сравнете, препоръчайте

Оценка:
 
Рейтинг: 3.8 от 48 гласа
Смарт гривните на Xiaomi вече отдавна са еталон за качество и функционалност. Най-новият модел на компанията е Mi Band 5, който идва с редица подобрения във възможностите.

- Mi Band 5 може да се похвали с много по-голям OLED екран, спрямо предишните издания. Освен това са налични опция за магнитно зареждане и цели 11 спортни режима.

- Екранът на смарт джаджата е по-голям в сравнение с другите модели на Xiaomi - 1,2 инча. Освен това се отличава с динамични цветове. Дисплеят на смарт гривната е сензорен - по технология OLED и с резолюция 128 х 80 пиксела и тъч бутони.

- Xiaomi Mi Band 5 има възможност за магнитното зареждане. Интерфейсът за зареждане се намира под сензора за пулс. А черешката на торта е, че дизайнът с двуточков контакт и зареждането с едно докосване спестяват нуждата от често разглобяване на циферблата.

- Mi Band 5 следи по-прецизно здравните показатели, благодарение на подобреният професионален сензор. Подобрената версия на чипа измерва по-прецизно здравните показатели, и разполага с нов женски режим за здравен мониторинг. Mi Band 5 дава и информация за изгорени калории, изминато разстояние и др.

- Разбира се, гривната е водоустойчива по стандарта 5 ATM и използва безжичен интерфейс Bluetooth 5.0. Mi Band 5 е съвместима със смартфони с операционна система Android и iOS.

- Сред останалите полезни функции на Xiaomi Mi Band 5 са възможността за отключване на смартфон без парола, известията за телефонни обаждания и съобщения, показването на часа и времето, аларма чрез вибрации и др.

- Смарт гривната се захранва от литиево-полимерна батерия с капацитет 120 mAh, която поддържа гривната в стендбай режим до 20 дни

Доставка

Доставка за цяла България: София, Пловдив, Бургас, Варна, Плевен, Русе, Стара Загора, Велико Търново, Смолян, Ловеч, Сливен, Търговище, Силистра, Разград, Добрич, Габрово, Кюстендил, Враца, Монтана, Шумен, Кърджали, Видин, Благоевград, Пазарджик, Перник, Ямбол, Хасково и всички останали градове и села в България.
Xiaomi Mi Band 5
Цена на Xiaomi Mi Band 5
Цена Xiaomi Mi Band 5