Прахосмукачка Xiaomi Dreame T20 Cordless Vacuum Cleaner

Цена549499 лв. - промоция

Варианти

Dreame T20 Cordless Vacuum Cleaner
Dreame T20 Pro Cordless Vacuum Cleaner
Купи
Купи на изплащане

Обща информация

Наличност Да
Гаранция 24 месеца

Оценете, сравнете, препоръчайте

Оценка:
 
Рейтинг: 4.6 от 17 гласа
Изтегли Ръководството ТУК

Безжичната прахосмукачка Dreame T20 ще Ви помогне в почистването на съвсем ново ниво. Двигателят с 125 000 оборота в минута осигурява несравнима производителност, а мощната батерия осигурява до 70 минути живот на батерията с едно зареждане. Това не е всичко! Вакуумът интелигентно сканира повърхността, която почиствате, и след това регулира мощността на засмукване според нея. Предлага се и с няколко сменяеми четки, за да можете да почистите старателно цялата си къща.

Модерен мотор
Ефективната работа на прахосмукачката се осигурява с помощта на мотора Dreame SPACE 4.0, който е почти толкова усъвършенстван, колкото тези, използвани в авиацията. Неговата невероятна скорост му позволява да достигне всмукваща мощност до 25 000 Pa. Благодарение на това T20 ефективно и бързо се отървава от всякакви замърсявания - дори и най-обезпокоителните отпадъци не са предизвикателство за него. В допълнение, по-късият аеродинамичен тунел, интелигентната технология за охлаждане на батерията и HEPA филтърът, разположени точно зад двигателя, осигуряват още по-стабилна и ефективна работа.

Чист дом, без алергени
5-степенната филтрираща система не само осигурява ефективно почистване, но също така предотвратява вторично замърсяване. Позволява на T20 да се справя дори с микроскопични частици. Елиминира до 99,9% прахови акари, което я прави идеална за домове с алергии. Усъвършенстваната 12-циклонова система за почистване е отговорна за удължения живот на филтрите. Dreame T20 осигурява 99,97% филтрация и ефективно премахва алергените, праха и полените, което Ви позволява да създадете безопасен и здравословен дом.За хигиена и безопасност можете да измиете както филтрите, така и контейнера за прах и вала на четката.

Перфектната четка за под
Интелигентната четка за прахосмукачка е идеална за почистване на различни видове подове.Тя бързо разпознава вида на вакуумираната повърхност и регулира мощността на засмукване, за да я почисти възможно най-старателно. Също така е създадена, за да сведе до минимум риска от попадане на косата в нея. Това е възможно благодарение на характеристики, като вал с по-широк диаметър, V-образна четина и меки подложки от двете страни на четката. Всичко това се превръща в ефективно и удобно почистване с прахосмукачка.

Допълнителни четки за специални задачи
В пакета Dreame T20 ще намерите не само четката за пода, но и четка за премахване на прахови акари, която Ви позволява да премахвате алергените от матрака си. Четката на цепнатината е идеална за почистване на тесни пространства, като вдлъбнатините в дивани и фотьойли. Четката 2 в 1 е идеална за труднодостъпни, неравни повърхности, като клавиатура на лаптоп. С различните съвети на T20 можете да почистите всеки ъгъл на дома си.

Още по-дълъг живот на батерията
Благодарение на батерията с голям капацитет, Dreame T20 Ви изненадва с дълъг живот на батерията. В стандартен режим може да почиства до 70 минути, в режим на дълбоко почистване около 30 минути и в режим на пълна мощност до 8 минути. Зареждането на вакуума отнема само около 4 часа.

Лесна за използване
Dreame T20 е толкова лесна за използване само с натискане на бутон. Функцията за електронно заключване позволява на устройството да работи непрекъснато, без да е необходимо да продължава да се натиска. Това прави почистването изключително удобно. В допълнение, HD цветният LCD екран прави почистването още по-лесно и Ви дава бърз достъп до най-важната информация. Можете да видите текущия режим на почистване, оставащото време и напомняне за смяна на филтъра.

Внимание към детайлите
8-степенното намаляване на шума го свежда до минимум, така че да можете да се наслаждавате на тишина и спокойствие, докато почиствате. Ергономичният и дизайн я прави удобна за използване - можете лесно да я насочите, където искате и дори да я повдигнете, за да почистите тавана или по-високите рафтове. Инсталирането и подмяната на четките изобщо не са предизвикателство, а изпразването на контейнера за прах изисква само натискане на бутон - дори не е нужно да докосвате мръсотията. Възможността да съхранявате прахосмукачката в изправено положение и да я зареждате едновременно, ще ви спести както време, така и място във Вашия дом.

Параметри на продукта:
Модел: T20
Тип: VTE1
Номинално напрежение: 25.2V
Номинална мощност: 450W
Мощност на засмукване: до 25 000 Pa
Работно време: До 70 минути
Време за зареждане: около 4 часа
Тегло: 1,67 кг
Максимален капацитет на контейнера: 0,6л

EAN: 6973734680098
Xiaomi Dreame T20 Cordless Vacuum Cleaner
Цена на Xiaomi Dreame T20 Cordless Vacuum Cleaner
Цена Xiaomi Dreame T20 Cordless Vacuum Cleaner
Снимки на Xiaomi Dreame T20 Cordless Vacuum Cleaner
Снимка на Xiaomi Dreame T20 Cordless Vacuum Cleaner
Xiaomi Dreame T20 Cordless Vacuum Cleaner Снимка
Xiaomi Dreame T20 Cordless Vacuum Cleaner Снимки
Xiaomi Dreame T20 Cordless Vacuum Cleaner
Xiaomi Dreame T20 Cordless Vacuum Cleaner