Вертикална прахосмукачка Xiaomi Deerma VC20 Pro Wireless Vacuum cleaner

Цена339299 лв. - промоция
Купи
Купи на изплащане

Обща информация

Наличност Да
Гаранция 24 месеца

Оценете, сравнете, препоръчайте

Оценка:
 
Рейтинг: 3.8 от 44 гласа
Deerma VC20Pro 2-в-1 прахосмукачка и моп!
Поддържането на пода Ви чист никога не е било по-лесно! Акумулаторната прахосмукачка Deerma VC20Pro разполага с подобрен безчетков двигател за подобрена производителност и може да работи до 50 минути с едно зареждане благодарение на дълготрайната си батерия. Всмукателната мощност до 17000Pa я прави отлична при справянето дори с най-упоритите замърсявания. Лесна и удобна за използване. Освен това с включените сменяеми четки можете да почистите старателно всеки ъгъл.

Измивайте и почиствайте пода с един уред!
Един уред е всичко необходимо за цялостно почистване на пода. VC20Pro Ви позволява сухо и мокро почистване на различни повърхности или да правите и двете едновременно! По този начин можете да спестите много време и енергия. С Deerma VC20Pro можете да направите Вашите подове искрящо чисти без много усилия!

Отстранява петна и бактерии!
Резервоарът за вода има капацитет до 400 мл. VC20Pro е подходяща както за малки, така и за големи жилища. Не е нужно да се притеснявате за разливане. Водният поток се контролира непрекъснато, така че влажността остава на оптимално ниво и рискът от течове е сведен до минимум. Можете също така да добавите дезинфектант в резервоара, за да почистите пода от бактерии и други микроби. Мопът абсорбира перфектно водата и осигурява цялостно, равномерно почистване.

Надеждно почистване!
Устройството е оборудвано с мощен безчетков двигател от ново поколение. Това позволява да се увеличи мощността му с до 60% в сравнение с предишния модел, а мощността на засмукване с до 110%. Това, в комбинация с правия въздуховод, прави VC20Pro фантастично средство за почистване на замърсявания. Той незабавно премахва праха, трохите и дори космите.

Перфектно проектирана четка за под!
Електрическата четка за под Ви позволява да почиствате всяко кътче. Той се завърта на 180 ° и може да бъде огънат на 90 °, което Ви позволява да почиствате под мебелите или в ъглите с лекота и прецизност. Оборудвана с мека спираловидна четка - старателно събира всички замърсявания, почиствайки всеки сантиметър от пода. Четката е предназначена да предотврати заплитането на коми в нея - няма повече загуба на ценни минути за почистването им!

Включени допълнителни четки!
Комплектът включва и други полезни четки. Четката за пукнатини 2 в 1 Ви позволява да почиствате тесни места, както и неравни повърхности - като клавиатурата на Вашия лаптоп. Малката триъгълна четка е подходяща за почистване на различни видове мебели и материали като дивани, легла и плотове.

Чистете толкова дълго, колкото е необходимо!
VC20Pro има до 50 минути живот на батерията! Така че можете да почистите добре цялата си къща. Какво друго го прави толкова мощен? Разширената система за управление на батерията BMS удължава живота ѝ и гарантира оптимална работа.

Чист въздух!
Превърнете дома си в чисто, здравословно място с VC20Pro. Ефективната филтрационна система прави това възможно. Тя включва HEPA филтър, който улавя дори най-фините прахови частици. Отпадъците се насочват в резервоар от 0,6 литра, оборудван с циклонен филтър. Изпразването му е много лесно. Просто го развийте и изхвърлете отпадъците в кофата за боклук! Както филтърните елементи, така и контейнерът за прах могат да се мият под течаща вода. С Deerma ще се погрижите не само за подредеността, но и за здравето си!

Проектиран за Ваше удобство!
Чистенето може да бъде забавно! VC20Pro не тежи много, така че можете лесно да го вземете и да почистите тавани или рафтове. Дори не е нужно да се навеждате, за да извадите резервоара за вода! Просто натиснете леснодостъпния крачен превключвател. Можете също така да го трансформирате в ръчна прахосмукачка с голяма лекота. Акумулаторният дизайн на VC20Pro го прави лесен за използване, където пожелаете: на пода, в гаража, дори в колата! Нищо няма да ограничи свободата Ви на движение.

Нов дизайн!
Какво друго отличава VC20Pro? Уникалният, привлекателен, модерен външен вид. Комбинацията от черно и тъмно синьо придава на устройството изключително елегантен характер, който допълнително се подчертава от детайлите с розово злато. Уникалният дизайн на тази прахосмукачка е признат от Red Dot Design Award и K-Design Award и сега може да украси и Вашия дом!

Основни характеристики:
Мощност: 220W
Капацитет на батерията: 2500mAh
Засмукваща мощност: 7kPa (стандартен режим)/17kPa (режим с висока мощност)
Капацитет на резервоара за прах: 0,6 л
Нетно тегло: 2,3 кг
Време за зареждане: Около 3 часа
Ниво на шум: ≤84dB (A)
Време на работа: Около 50 минути (стандартен режим)/20 минути (режим на висока мощност)
Материал: ABS/PC
Размери: 240x210x1180mm
Капацитет на резервоара за вода: 400 мл

EAN: 6955578037290
Xiaomi Deerma VC20 Pro Wireless Vacuum cleaner
Цена на Xiaomi Deerma VC20 Pro Wireless Vacuum cleaner
Цена Xiaomi Deerma VC20 Pro Wireless Vacuum cleaner
Снимки на Xiaomi Deerma VC20 Pro Wireless Vacuum cleaner
Снимка на Xiaomi Deerma VC20 Pro Wireless Vacuum cleaner