Smart Watch Samsung Galaxy Watch 5 (R900/R910)

Обща информация

Наличност Очаква се доставка
Гаранция 12 месеца

Оценете, сравнете, препоръчайте

Оценка:
 
Рейтинг: 4.5 от 2 гласа
ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА СЪНЯ
Опознай по-добре съня си с новата и усъвършенствана технология за проследяване на съня. Планирай времето за лягане, разбери дали хъркаш и проследи етапите на съня си (будно състояние, лек, дълбок, REM фаза) чрез 8 символа с животни, които онагледяват твоя тип сън. По-добрите нощи означават и по-добри дни.

Samsung BioActive sensor
Мощният 3 в 1 сензор Samsung BioActive управлява максимално ефективно три сензора, следящи здравния ти статус. Това са сензорът за анализ на биоелектричния импеданс, ЕКГ сензор и оптичния сензор за сърдечния ритъм.

Сензор за биоелектрически импеданс анализ (BIA)
Следи всичко - от процента на телесните мазнини (BIA) до теглото на скелетните мускули. Всички данни, от които имаш нужда, за да проследиш напредъка си в постигането на твоите уелнес цели.

Батерия
Отнема около 30 минути, за да заредиш батерията от 0 до 45%. Да, правилно прочете. С по-голяма батерия от своите предшественици и бързо зареждане, няма да трябва да чакаш дълго преди да продължиш напред.

Водоустойчив , 17, с по-здрав дисплей, изработен от първокласен сапфирен кристал, който е 1,6 пъти по-устойчив на надраскване. 18, 19 За да устои на всички предизвикателства на ежедневието.

Искаш да ползваш услугите на Google Maps като навигатор в следващото ти приключение сред природата, да стриймваш видеоклипове в YouTube, да изпращаш текстови съобщения, да получиш помощ от Bixby или Google Assistant, да се обаждаш на приятели и да сърфираш в мрежата. Искаш да правиш всички онези неща, които правиш на смартфона си? Сега вече можеш директно от китката на своя Galaxy Watch5. Освен това благодарение на функцията Smart Switch запазването на данни от стария ти смарт часовник Galaxy Watch е по-лесно от всякога.

ЦИФЕРБЛАТ
Избери измежду аналогови и дигитални циферблати с най-различен фон, шрифт и цвят, за да са в тон с вкуса ти, времето, повода или настроението ти за деня.

КАИШКА
Избери каишката, която пасва на ежедневието ти. Или вземи няколко, за да ги сменяш според дрехите, с които си облечен. Възможностите са много и разнообразни.

ЦВЕТОВЕ
Можеш да избираш спиращи дъха цветове, създадени специално, за да отговорят на твоя вкус и стил на обличане. Можеш да избираш между цветовете графит, сапфир и сребристо за голям Galaxy Watch5 — или графит, розово златно и сребристо за малък Watch5.

Спецификации:
Марка - SAMSUNG
МОДЕЛ - GALAXY WATCH5 R900/R910
ТЕХНОЛОГИЯ НА ДИСПЛЕЯ - AMOLED
РЕЗОЛЮЦИЯ - 396x396 / 450x450
ВГРАДЕНА ПАМЕТ - 16 GB, 1.5 GB RAM
ПРОЦЕСОР - EXYNOS W920
GPS - ДА
BLUETOOTH - ДА
WLAN - ДА
NFC - ДА
ИЗВЕСТИЯ ОБАЖДАНИЯ И СЪОБЩЕНИЯ - ДА
ВИСОКОГОВОРИТЕЛ - ДА
МИКРОФОН - ДА
ПУЛСОМЕР - ДА
КРАЧКОМЕР - ДА
ИЗМИНАТО РАЗСТОЯНИЕ - ДА
СЛЕДЕНЕ НА СЪНЯ - ДА
ИЗГОРЕНИ КАЛОРИИ - ДА
SPO2 - ДА
ТЕГЛО - 29/32.8 g
РАЗМЕР НА КОРПУСА - 40/44 MM
ТИП БАТЕРИЯ - 284/410 mAh
СЪВМЕСТИМОСТ - ANDROID, IOS
ГАРАНЦИЯ - 12 МЕСЕЦА
Samsung Galaxy Watch 5 (R900/R910)
Цена на Samsung Galaxy Watch 5 (R900/R910)
Цена Samsung Galaxy Watch 5 (R900/R910)
Снимки на Samsung Galaxy Watch 5 (R900/R910)
Снимка на Samsung Galaxy Watch 5 (R900/R910)
Samsung Galaxy Watch 5 (R900/R910) Снимка