Калъф за Samsung Galaxy A5 2017 A520 Neon Flip Cover

6045 лв. - промоция

Налични опции

BLACK 45 лв. - в наличност
GOLD 45 лв. - не е в наличност
Купи

Обща информация

Наличност Да

Оценете, сравнете, препоръчайте

Оценка:
 
Рейтинг: 5 от 1 глас
Представяме ви оригинален калъф за Samsung Galaxy A5 2017.

Официалният аксесоар на Samsung е направен за Galaxy A5 2017

Това е официален продукт на Samsung, така че е направен по най-високите стандарти с най-качествените материали.
Той е проектиран специално за използване с Samsung Galaxy A5 2017, така че той перфектно приляга и не възпрепятства използването на някоя от функциите, включително бутоните за захранване и сила на звука, слушалките и зарядните зарядни устройства или предните и задни камери.

Осветлението на неоновия ръб Ви информира за известията

Сега дори не трябва да гледате екрана си, за да проверите за входящи известия. Официалното покритие за портфейл на Neon Flip от Samsung за Galaxy A3 2017 е с оранжев неонов ръб, който ще светне, за да ви уведоми за входящи повиквания, съобщения и много други неща.

Предоставя цялостна защита за вашия телефон и екрана

Защитете предната част на вашия Samsung Galaxy A5 2017 от драскотини, одрасквания и предни удари с официалния флип капак.
Това покритие предпазва гърба на устройството ви, без да добавяте насипно състояние. Това означава, че най-важната част от телефона, екранът, е защитена от вреда по всяко време.

Умното събуждане / сън е активирано

Galaxy A5 2017 ще разпознае, че е монтиран капак, одобрен от Samsung, и автоматично ще включи екрана, когато отворите капака и го изключите, когато го затворите, спестявайки ви време и енергия.

Елегантна и трайна конструкция

Изработена от висококачествени материали от синтетична кожа, този флип капак ще запази екрана на Samsung Galaxy A5 2017 като нов.

Доставка

Доставка за цяла България: София, Пловдив, Бургас, Варна, Плевен, Русе, Стара Загора, Велико Търново, Смолян, Ловеч, Сливен, Търговище, Силистра, Разград, Добрич, Габрово, Кюстендил, Враца, Монтана, Шумен, Кърджали, Видин, Благоевград, Пазарджик, Перник, Ямбол, Хасково и всички останали градове и села в България.
Samsung Galaxy A5 2017 A520 Neon Flip Cover
Цена на Samsung Galaxy A5 2017 A520 Neon Flip Cover
Цена Samsung Galaxy A5 2017 A520 Neon Flip Cover
Снимки на Samsung Galaxy A5 2017 A520 Neon Flip Cover