Калъф за Samsung Galaxy A5 2017 A520 Clear View Cover

6559 лв. - промоция

Варианти

Налични опции

Gold 59 лв. - не е в наличност
Black 59 лв. - в наличност
Купи

Обща информация

Наличност Да

Оценете, сравнете, препоръчайте

Оценка:
 
Рейтинг: 5 от 2 гласа
Представяме ви оригиналният протектор за Samsung Galaxy A5 2017

-Преглеждайте часа, живота на батерията, входящите повиквания и съобщенията, без да отваряте капака.

Приятно име, официалният калъф "Clear View" за Samsung Galaxy A5 2017 се отличава с полупрозрачен преден капак, който ви позволява бързо и лесно да преглеждате входящите обаждания, съобщенията, живота на батерията, както и времето. Това е фантастичен начин да сте в крак с вашите известия, без да се налага непрекъснато да отваряте и затваряте капака си.
Напълно съвместим с Touch, Clear View Cover ви позволява не само да преглеждате известията си, но и да ги управлявате чрез новия си фантастичен калъф.

-Предоставя защита на целия екран

Защитете предната част на Samsung Galaxy A5 2017 от драскотини и удари с официалния капак Clear View.
Това калъфче се прикрепя към оригиналния задния капак на устройството A5 2017, като се закрепи на гърба на устройството ви. Това означава, че най-важните части на телефона, екрана, гърба и страните са защитени от вреда, без добавена дебелина и тегло.

-Удвоява се като огледало, когато не се използва
Друга фантастична особеност на този официален калъф е, че той може да се удвои като удобно огледало, когато излезете и трябва бързо да проверите външния си вид. Когато се появи уведомление, калъфът се връща назад и ви позволява да преглеждате телефона си през капака, готов, например, да отговорите или отхвърлите входящото си обаждане.

-Официалният аксесоар на Samsung е направен за Galaxy A5 2017
Това е официален продукт на Samsung, така че е направен с най-високите стандарти с най-качествените материали. Той е проектиран специално за използване с Samsung Galaxy A5 2017, така че предлага отлична форма и не възпрепятства използването на някоя от функциите, като бутони за захранване и сила на звука, слушалки и зарядни устройства, както и за предни и задни камери.

-Лесен достъп до всички портове, контроли и конектори
Калъфът също така включва изключващи устройства за портовете и функциите на Samsung Galaxy A5 2017, включително конектора за зареждане и камерата.

Доставка

Доставка за цяла България: София, Пловдив, Бургас, Варна, Плевен, Русе, Стара Загора, Велико Търново, Смолян, Ловеч, Сливен, Търговище, Силистра, Разград, Добрич, Габрово, Кюстендил, Враца, Монтана, Шумен, Кърджали, Видин, Благоевград, Пазарджик, Перник, Ямбол, Хасково и всички останали градове и села в България.
Samsung Galaxy A5 2017 A520 Clear View Cover
Цена на Samsung Galaxy A5 2017 A520 Clear View Cover
Цена Samsung Galaxy A5 2017 A520 Clear View Cover
Снимки на Samsung Galaxy A5 2017 A520 Clear View Cover
Снимка на Samsung Galaxy A5 2017 A520 Clear View Cover
Samsung Galaxy A5 2017 A520 Clear View Cover Снимка
Samsung Galaxy A5 2017 A520 Clear View Cover Снимки
Samsung Galaxy A5 2017 A520 Clear View Cover