Новите електрически скутери KUGOO S1 и KUGOO S1 Pro ще променят начина Ви на живот!
17 юли 2019, 10:57

Тротинетките стават все по-масови, виждате ги по тротоари, по паркове, по улиците.Тези устройства са изключително популярни и има причина за това. Първо, инфраструктурата на градовете по цял свят се подобрява много - пътищата стават все по-подходящи за велосипеди и скутери, тъй като има повече обособени зони за каране на споменатото по-горе - в отделна пътека на пътя, в паркове и красиви улици, навсякъде.


И така, какво не е наред с добрия велосипед, който кара хората към скутерите. Макар, че е много здравословно да карате велосипед, не можете да го изберете като опция, ако имате среща или сте тръгнали на работа. Там никой не иска да се изпотява и това е неизбежно, когато въртиш педалите. Това е основната причина хората да предпочитат скутерите все повече и повече напоследък.


Но какво трябва да гледате при избора на тротинетка? Как да изберете тази за вас? Това което повечето гледаме е цена, пробег, собствено тегло и до колко кг може да носи. Kugoo S1 води в показателите за максимална скорост, които са заложени фабрично.Той се сгъва, така че можете да го носите лесно, може да достигне максимална скорост от 30 км / ч чрез 350W мотор, който задвижва предното колело. Можете да контролирате скоростта на движение на скутера с натискане на един бутон, за да се пригодите към различните условия на пътя, така че карането да е по-комфортно и сигурно. Освен това тежи само 11 кг и може да поддържа до 120 кг товар. Двойна спирачна система - KUGOO Ви позволява да комбинирате лоста за газта с типичната задна спирачка на скутера.Скутерът разполага с предна светлина,предпазната светлина на гърба, както и цветна табла ,което ще Ви накара да се чувствате сигурни дори и по тъмно. Можете да проверите информацията за скоростта, километража, времето, захранването, спирането, напрежението и т.н. чрез дисплея. Това означава, че вече не се налага да вадите смартфона, за да проверите тези данни.Почти забравихме да споменем, че скутерът има IP54 устойчивост на вода и прах.


Какво обаче предлага повече Pro версията? Е, тя има допълнително осветление от двете страни на дръжките, рефлектори зад предната гума и да, говорейки за гуми -по-издръжливи са и с по-дълбоки стъпала, по-подходящи когато е дъждовно.Четирите светлоотразителни ленти от двете страни,позволяват по-безопасно нощно каране и придават елегантен дизайн.В сравнение с Kugoo S1, Pro версията предлага някои подобрения, включително поддръжката, която идва под формата на скейтборд, осигуряващ повече комфорт и по-добро сцепление. Друго нещо, което е общо за двата скутера, е времето за зареждане е 4 часа.

Huawei Mate 30, Mate 30 Pro, Mate 30 Lite ще бъдат представени официално днес: Какво да очакваме, спецификации и още...

Huawei Mate 30, Mate 30 Pro, Mate 30 Lite ще бъдат представени официално днес: Какво да очакваме, спецификации и още...

19 септември 2019, 13:00

Серията на Huawei Mate 30 ( Mate 30, Mate 30 Pro и Mate 30 Lite) е една от най-очакваните за тази…

Нови модели iPhone на 10 септември

Нови модели iPhone на 10 септември

30 август 2019, 10:20

Аррlе e изпpaтилa пoĸaни зa гoдишнoтo cи cъбитиe, нa ĸoeтo тpябвa дa бъдaт пoĸaзaни нoвитe мoдeли…

Mate X ще излезе през месец септември

Mate X ще излезе през месец септември

12 юли 2019, 11:28

Huawei представиха Mate X през месец февруари, като устройството трябваше да бъде пуснато на пазара…