Награда за най- добър смартфон Huawei P20 Pro
21 юни 2018, 16:16

Четвъртата годишна церемония по награждаване се състоя в зала MEGA на хотел W Hotel в Тайпе в началото на юни в навечерието на Computex 2018. С близо 200 от най-важните хора в залата, Европейската хардуерна асоциация- EHA (European Hardware Awards )представи не само наградите EHA 2018 г., но и резултатите от най-голямото проучване по рода си, в хардуерните влияния за закупуване на повече от 23 000 ентусиасти и влиятелни личности от цяла Европа.
Те отличават най-добрите продукти на европейския пазар в 42 категории електронни устройства и хардуер, включително смартфони, носими устройства и компоненти за персонални компютри, и отразяват мнението и избора на 100 редактори от специализираната преса от цял свят.
Номинациите за тазгодишните Европейски хардуерни награди започнаха през април, а през следващите седмици повече от 100 от най-опитните редактори в света гласуваха, кои продукти смятаха за "Най-доброто от най-доброто" за 2018 г.

За нас интерес представлява категорията за смартфони и в нея първото място е за Huawei P20 Pro. При останалите мобилни устройства Samsung SSD T5 е с награда за най-добро външно устройство за съхраняване на данни, HTC Vive Pro е с награда за VR продукт, Lenovo ThinkPad X1 Carbon е определен за най-добър лаптоп, Acer Switch 7 Black Edition е най-добър хибриден лаптоп, Asus ROG Zephyrus GX501VI е най-добър геймърски лаптоп, а iPad Pro е най-добър таблет.
Наградата за най-добро носимо устройство отива при Apple Watch Series 3.
Европейската асоциация по хардуер е създадена преди почти 4 години и оттогава се е развила. Наред с надграждането на хардуера от Италия, Geeknetic от Испания и PurePC от Полша членството ни включва също KitGuru от Обединеното кралство, HardwareLuxx от Германия, Hardware.Info от региона на Бенелюкс, Lab501 от Румъния, CowCotLand от Франция и SweClockers, представляващи скандинавските страни.

28 Януари официално представяне на Galaxy M серията.

28 Януари официално представяне на Galaxy M серията.

17 януари 2019, 16:44

Samsung обяви официално, че на 28 януари ще представи новите модели от серията Galaxy M в Индия.…

Официално представяне на Samsung Galaxy Note 9

Официално представяне на Samsung Galaxy Note 9

28 юни 2018, 14:56

Информация за новия Samsung Galaxy Note 9 се прокрадна в медийното пространство през последните…

Huawei Honor Play:смартфон в гейминг индутрията

Huawei Honor Play:смартфон в гейминг индутрията

8 юни 2018, 12:04

Huawei не се опитва да бъде всичко, но със сигурност иска да се присъедини към Гейминг индустрия.…