6 юни 2020, 12:01

Mamibot е компания, която винаги е била посветена на мисията да освободи ръцете на домакините от тежки уреди и да им позволи да се насладят пълноценно на времето със семейството си.

Mamibot е компания основана в САЩ и е производител на роботизирани продукти. Главната им дейност е проектирането и производството на роботи, които могат да се представят толкова интелигентно, или дори да превъзхождат хората в домакинските дела от години. Mamibot предлагат широка гама роботи за почистване на дома, отвътре и отвън, включително прахосмукачки, роботи за косачки и иновативни електрически почистващи подове и др.

Знаете ли че алергията от праха вкъщи може да открадне вашия сън?

EPA изчислява, че един матрак може да съдържа около 10 милиона прахови акари.

Често ли се събуждате сутрин, чувствайки се почти толкова уморени, колкото когато сте си легнали? Може би отговорът се крие в около двата милиона ''приятели'', които обитават вашия матрак, по-известни като прахови акари. Тяхното присъствие не е проблем за повечето хора, но ако сте алергични към акари и домашен прах, те могат да представляват голям проблем.
Алергията засяга както съня, така и качеството на живот.

Проучвания показват, че симптомите на алергия могат значително да влошат съня и че степента на увреждане е сравнима с тежестта на симптомите. Проблемите със съня като тези могат да причинят умора и сънливост през деня, както и намалена производителност по време на работа или училище и допълнително да доведат до нарушено учене и памет, депресия и в крайна сметка да намалят качеството ви на живот.

Тук на помощ идва невероятната Mamibot UV LITE100

Характеристики:
- Безжичен дизайн: освобождава ви от дълги кабели и неудобно почистване. Наистина е удобно да използвате UV LITE за почистване на легла, килими, дивани и завеси.
- Висока скорост на работа: Обикновено е трудно да се използва традиционен вакуум, за да се премахнат праховите акари от матраците, но Mamibot UV LITE100
може да прогони акарите от тъканите с лекота, тъй като скоростта на работа на мотора е 8000 пъти в минута.
- Патентована U-лампа от UV тип: UV лампата сканира всички акари / лергенен прах с 9W UV лампа. Тествано и доказано е в лаборатория, че тази UV лампа може да убие 99,99% акари.
- HEPA FILTER: Снабден с фина мрежа, за да се премахнат над 99,9% от праховите акари, мръсотия, и косми от домашни любимци, които се утаяват върху тъканите. Всички тези частици са обичайни дразнители за членове на семейството, податливи на алергии или астма.

Huawei MateBook вече и в България

Huawei MateBook вече и в България

7 юли 2020, 16:10

Huawei стартира разширяването на предлаганите в България нова категория продукти, а именно тази на…

Новите OnePlus 8 и OnePlus 8 Pro вече са факт!

Новите OnePlus 8 и OnePlus 8 Pro вече са факт!

3 юни 2020, 17:51

OnePlus 8 и OnePlus 8 Pro най-накрая са тук и е ясно, че компанията преминава от статута си на…

Дългоочакваният iPhone 12

Дългоочакваният iPhone 12

29 май 2020, 14:52

Само няколко месеца ни делят до излизането на новия iPhone. По всяка вероятност през септември или…