23 януари 2020, 15:30

Samsung Electronics ще представи новите си водещи смартфони на събитието Galaxy Unpacked 2020 в средата на февруари. Очакват се новите модели от серия S и сгъваем смартфон. Изтече видео тийзър от Samsung, от който се вижда, че новите телефони ще бъдат официално представени на 11 февруари 2020 г. Две седмици по-късно в Барселона започва ежегодното изложение MWC 2020, където ще бъдат изложени новите придобивки.

Въпреки че много спецификации вече са станали известни, все още има несигурност за имената на новите устройства. Дълго време се предполагаше, че Galaxy S11 ще бъде наследник на S10. Сега все повече се говори за S20.
Samsung ще обяви три нови модела S20. Според най-новата информация, това се отнася до следните имена и размери на дисплея:

6.2-инчов Samsung Galaxy S20
6.7-инчов Samsung Galaxy S20 +
6.9-инчов Samsung Galaxy S20 Ultra


Все още обаче не е възможно да се каже със сигурност дали тази информация всъщност е вярна. По-специално остават съмнения относно името и формата на дисплея на S20 Ultra. Преди това Samsung не е пуснкал смартфон с 6,9-инчов дисплей.
Note 10+ в момента е най-големият телефон на Galaxy, това устройство е оборудвано с 6.8-инчов Super AMOLED дисплей.
Samsung Galaxy Fold 2
Следващия модел, който се очаква на сцената по време на събитието Galaxy Unpacked 2020; сгъваемият Galaxy Fold 2. Това устройство все още не е известно дали всъщност ще бъде официалното наименование на продукта, още повече, защото няма да бъде пряк наследник на сегашния Galaxy Fold. Това е така, защото новият сгъваем телефон има съвсем различен дизайн, който се сгъва по дължина, а не по ширина.
Важно подобрение на Fold 2 в сравнение с настоящия модел е прилагането на Ultra Thin Glass. Това би било значително по-устойчиво на надраскване от екрана на Fold.

Galaxy Unpacked 2020 ще се проведе във вторник, 11 февруари, от 11:00 PST в Сан Франциско. Това е 20:00 холандско време. Събитието се организира в Двореца на изящните изкуства, монументална неокласическа сграда в Сан Франциско, Калифорния.

Какво е Surface Duo? Сгъваем таблет, който може да се използва като телефон? - Да, Microsoft Surface Duo e смартфон с два екрана и Android!

Какво е Surface Duo? Сгъваем таблет, който може да се използва като телефон? - Да, Microsoft Surface Duo e смартфон с два екрана и Android!

4 август 2020, 16:09

Компанията Microsoft реши да изненада потребителите, като успоредно с новия таблет/лаптоп Surface…

В очакване на Samsung Galaxy Note20 и Notе20 Ultra

В очакване на Samsung Galaxy Note20 и Notе20 Ultra

22 юли 2020, 11:43

Всяка година има определени телефони, на които просто не можем да устоим и се вълнуваме, чакайки с…

Realme 6 - изненадващо способен

Realme 6 - изненадващо способен

17 юли 2020, 17:23

90Hz дисплей на неустоима цена През последните години наблюдаваме процес при смартфоните, който…