Преносима Тонколона JBL Control X Wireless

749539 лв. - промоция

Налични опции

ЧЕРЕН 539 лв. - в наличност
Купи
Купи на изплащане

Обща информация

Наличност Да
Гаранция 24 месеца

Оценете, сравнете, препоръчайте

Оценка:
 
Рейтинг: 4.3 от 12 гласа

JBL Control X - легендарните високоговорители в нова безжична версия!

През годините серията от високоговорители на JBL Control е прецизирана до комбинация от компактна форма и висока производителност. Новите стереоговорители Control X, които са съсредоточени върху дизайна и качеството на звука в здрава, изцяло модернизиран корпус, идеални за използване на закрито или на открито. Технологията за проследяване с висока разделителна способност (High Definition Imaging - HDI) предоставя удивителна акустична картина, естествен баланс и детайлен звук от всяка позиция на слушане.

Ако нямате достатъчно място, за да инсталирате пълна система за домашно кино или просто да обичате всичко компактно, но функционално, JBL Control X е вашия избор. Това са двустранни високоговорители с магнитно екраниране. Доста компактни удобни разположение във всяка стая, но достатъчно мощни, да не се компрометира качеството на звука.

Снабдени с 130-мм басови високоговорители и 25 мм пищялки с High Definition Imaging (HDI) и рефлекс порт Slipstream патентована технология на JBL. JBL контрол X работят в честотен диапазон от 90 Hz до 20 KHz. Те ще ви дадат кристален звук, чисти "високи честоти", и наситени баси. Тяхната защита дава възможност да се използват високоговорителя навсякъде в къщата (включително на басейна и баня), както и в двора или на терасата без никакъв страх.

Производител - JBL (by Harman Cardon)
Цвят - черен
Цена за 2бр - чифт тонколони
Съвместимост - iPod / iPhone / iPad / таблети / мобилни телефони

Технически характеристики:
Звукова система - 2.0
Честотен диапазон - 90 – 20 000 Hz
Отношение сигнал/шум - 87 dB
Входно съпротивление - 8 Om
Тегло на говорителите - 2,63 кг
Габарити - 235х165х159 мм
Тип - настолни

Доставка

Доставка за цяла България: София, Пловдив, Бургас, Варна, Плевен, Русе, Стара Загора, Велико Търново, Смолян, Ловеч, Сливен, Търговище, Силистра, Разград, Добрич, Габрово, Кюстендил, Враца, Монтана, Шумен, Кърджали, Видин, Благоевград, Пазарджик, Перник, Ямбол, Хасково и всички останали градове и села в България.
JBL Control X Wireless
Цена на JBL Control X Wireless
Цена JBL Control X Wireless
Снимки на JBL Control X Wireless
Снимка на JBL Control X Wireless