Слушалки Huawei FreeBuds Pro 3

Обща информация

Наличност Не
Гаранция 12 месеца

Оценете, сравнете, препоръчайте

Оценка:
 
Рейтинг: 5 от 3 гласа
HUAWEI FreeBuds Pro 3 са фино настроени до последния детайл, за да осигурят отлично изживяване при слушане, благодарение на настройка с двоен драйвер за ултра-слух, подобрена от масив Halbach с висок преходен отговор и 11 mm ултра-магнитен басов драйвер, който със сигурност ще Ви порази. А с технологията за цифрово кръстосване звукът може да скочи до 48 kHz3 или да падне чак до 14 Hz3, без да пропусне нито един ритъм.

Двойно HD сертифициран
HUAWEI FreeBuds Pro 3 поддържат кодеците L2HC 2.04 и LDAC™5 и е сертифициран както от HWA, така и от Hi-Res Audio Wireless, за да доставят аудио с висока разделителна способност, пълно с тембри и текстури, което позволява скоростта на аудио предаване да достигне 990 kbps.

Звук, съобразен с Вас
Просто слушайте и тройният адаптивен EQ алгоритъм ще се включи, за да поддържа всяка нота, тон и мелодия реалистични. Алгоритъмът открива нивото на силата на звука, формата на ушния канал и състоянието на носене в реално време прилага оптималното ниво на звука и настройките на EQ, така че любимата Ви музика винаги да е готова!

Обаждане без разсейване
Pure Voice 2.01 държи настрана силния шум и шумните тълпи, когато разговаряте по телефона с любими хора.

Насладете се на 2,5 пъти по-добро улавяне на глас по време на гласови и видео разговори с преработен микрофон за улавяне на глас с костна проводимост (VPU), който остава плътно прикрепен към ушите Ви — и никога не губете гласа си, давайки глас на Вашите мисли.

Микрофонът VPU също работи в тандем с други три микрофона, за да формира система от 4 микрофона, която открива и разграничава различните видове околни шумове по честотен диапазон, благодарение на алгоритъм на многоканална дълбока невронна мрежа (DNN).

Способността за премахване на фоновия шум е подобрена с 5dB, така че можете да се наслаждавате на ясни разговори, дори в шумна среда като метро, летища и зали.А способността за премахване на шума от вятъра е подобрена с 80%, така че можете да разговаряте с лекота, когато сте край морето или на колело.

Актуализираният AI адаптивен алгоритъм за шумопотискане на интелигентния ANC 3.0 работи в тандем с тримикрофонната хибридна система за шумопотискане, за точно идентифициране и изчисляване на шумовете вътре и извън ухото в реално време и по този начин приспособява ефектите за шумопотискане към реално време условия. Възможността за ANC е подобрена с 50% на HUAWEI FreeBuds Pro 3, което ги прави идеален спътник за слушане при полети и пътувания с влак.

HUAWEI FreeBuds Pro 3 идва с нов размер XS накрайник за ухо. Предлагат се общо четири размера, което прави слушалките подходящи за носене от повече потребители. По-сигурното прилягане позволява по-добро представяне на ANC.

Изработени с внимание
HUAWEI FreeBuds Pro 3 се отличават с минималистичен външен вид, с елегантен стъклен корпус и дизайн на скрита панта и се предлагат в три цвята, вдъхновени от естествения свят.

Калъфът за зареждане се предлага със скрита панта, а уголемената открита площ на слушалките ги прави по-лесни за изваждане.

Нов и подобрен дизайн на канала позволява ултра-отзивчиви сензорни контроли.

Тези тапи за уши са създадени, за да издържат на дивата природа и вълната, с IP54 устойчивост на прах и пръски.

Калъфът за зареждане е с 4,5% по-малък от калъфа на предишното поколение, преносим с джобен размер, който е идеален за Вашия живот в движение.

Слушайте до 31 часа с кутията за зареждане и до 6,5 часа с едно зареждане и зареждайте безжично, за да се движите и да се забавлявате веднага.

Двойни връзки
Свържете се с две устройства едновременно и превключвайте аудио дори между iOS и Android устройства, без да се налага многократно да сдвоявате и прекъсвате връзката.

Приложение AI Life
Още персонализирани настройки и функции можете да намерите в приложението.

Сдвояване
Просто отворете кутията за зареждане и докоснете СВЪРЗВАНЕ в изскачащия прозорец на телефона, за да завършите първоначалното сдвояване.

Размери:
- Размери на слушалките:
29,1 mm (височина) × 21,8 mm (ширина) × 23,7 mm (дълбочина)
- Размери на кутията за зареждане:
46,9 мм (височина) × 65,9 мм (ширина) × 24,5 мм (дълбочина)

Тегло:
- Всяка слушалка: ок. 5,8g
- Калъф за зареждане: ок. 45,5g

Говорител:
Двоен драйвер: 11 mm динамичен драйвер + планарен драйвер с диафрагма
Диапазон на честотната характеристика: 14 Hz–48 kHz

Капацитет на батерията:
- Слушалки: 55 mAh (минимална стойност всяка)
- Калъф за зареждане: 510 mAh (минимална стойност)

Живот на батерията:
Възпроизвеждане на музика (с деактивирано шумопотискане): до 6,5 часа след пълно зареждане и до 31 часа, когато се използва с кутията за зареждане.
Възпроизвеждане на музика (с активирано шумопотискане): до 4,5 часа след пълно зареждане и до 22 часа, когато се използва с кутията за зареждане.
* Действителните резултати може да варират в зависимост от силата на звука, аудио източника, смущенията на околната среда, характеристиките на продукта и навиците на използване.

Метод на зареждане:
Кабелно зареждане: USB-C
Безжична: до 2 W

Време за зареждане:
- Около 40 минути за слушалките (в кутията за зареждане)
- Около 1 час за кутията за зареждане без слушалки (с кабел)
- Около 150 минути за кутия за зареждане без слушалки (безжично)

Време на готовност
Времето в режим на готовност е до 270 дни, когато слушалките са поставени в кутията за зареждане и капачката е затворена.

Микрофон:
3 силиконови микрофона
1 микрофони за костна проводимост

Контроли:
- Докоснете веднъж: пускане/пауза на музика, отговаряне/прекратяване на повикване
- Докоснете два пъти:пуснете следващата песен
- Докоснете три пъти: пуснете предишната песен
- Продължително докосване: активирайте или деактивирайте ANC/Awareness
- Плъзнете нагоре/надолу: увеличете или намалете звука

Свързаност:
Едновременна Bluetooth връзка с две устройства: Поддържа се

Сензор: Акселерометър/Инфрачервен сензор/Сензор на Хол/Сензор за натискане/Сензор за докосване/Сензор за кости

Аудио технология: Цифрово кръстосване/Троен адаптивен еквалайзер/Активно шумопотискане/Потискане на шума при повикване/Режим на прозрачност

Устойчив на пръски, вода и прах за слушалките: IP54

Калъф за зареждане: не е водоустойчив
* Забележка: IP54 устойчивостта на прах и вода е приложима само за самите слушалки, но не и за кутията за зареждане. Това устройство е устойчиво на пръски, прах и вода при нормални условия. Устойчивостта на пръски, прах и вода не е постоянна и производителността може да се влоши поради ежедневното износване. Избягвайте да зареждате устройството във влажна среда. Повреда от течност не се покрива от гаранцията.

Аудио формат(и): Поддържат се SBC, AAC, LDAC, L2HC2.0. LHDC и Apt-X не се поддържат.
* Забележка: L2HC изисква телефони Huawei с EMUI 13.0 или по-нова версия.
Huawei FreeBuds Pro 3
Цена на Huawei FreeBuds Pro 3
Цена Huawei FreeBuds Pro 3
Снимки на Huawei FreeBuds Pro 3