Слушалки Huawei Freebuds 2 CM-H2S - BLUETOOTH слушалки

Цена249189 лв. - промоция

Налични опции

БЕЛИ 189 лв. - в наличност
Купи
Купи на изплащане

Обща информация

Наличност Да
Гаранция 12 месеца

Оценете, сравнете, препоръчайте

Оценка:
 
Рейтинг: 4 от 6 гласа
Безжичните слушалки стават все по-предпочитани заради тяхното удобство и качество. За това и доста компании предлагат вече различни модели - от малки и компактни, до големи - тип наушници - с дълъг живот на батерията. Вече и Huawei е сред производителите, които решиха да навлязат в този пазар, и предложението им FreeBuds изглежда доста атрактивно.

Huawei FreeBuds 2 са директен конкурент на Apple AirPods с една основна разлика - краищата им са тип тапи, а не свободни като при Apple слушалките. Макар тапите да са съвместими с над 90% от ушните миди, ако вие имате проблем с тях - може би е по-добре да погледнете слушалките на Apple.

За всички останали, които търсят компактни безжични слушалки с отлично качество на звука и хендсфрии функционалност, то Huawei FreeBuds може би са точно за вас.

Дизайнът на FreeBuds е максимално олекотен и изчистен, за да бъде ненатрапчив независимо как сте облечени - спортно или официално. Слушалките са водоустойчиви, така че можете спокойно да ги използвате дори и когато вали дъжд - това няма да им навреди. Единственото условие е да ги подсушите преди да ги сложите да се зареждат.

Huawei EarBuds идват в малка компактна кутийка с вградена батерия. Тя е тяхното зарядно с вградена батерия, която има заряд за малко над 3 пълни зареждания на EarBuds или общо за 10 часа - самостоятелно слушалките имат по 3 часа живот. В момента в който отворите кутийката, слушалките се активират и се свързват автоматично по Bluetooth към вашия телефон, таблет, или компютър (веднъж конфигурирани).

Huawei FreeBuds имат вградени инфрачервени сензори с които разпознават кога се намират в ухото ви и кога не. Така ако слушате музика и извадите една от слушалките, плейбекът ще спре автоматично докато не ги сложите пак. По-този начин те минават в стендбай режим и пестят батерия.

Освен това, FreeBuds разполагат и с вграден жироскоп, който разпознава почуквания върху повърхността им. Ако почукате два пъти върху лявата - това ще активира Google или Siri, когато ви звънят - същото това двойно почукване върху която и да е от тях ще вдигне и ще затвори обаждането. А когато слушате музика - този жест ще играе ролята на пускане и пауза.

FreeBuds имат общо 4 микрофона за кристално чисто предаване на вашия говор когато сте в разговор и елиминиране на страничните шумове. Също така дизайнът на корпусът им е специално конструиран за реалистичен звук с дълбок бас и богати високи тонове.

Huawei FreeBuds 2 са едни от малкото висококачествени и компактни безжични слушалки на пазара в момента. Подходящи са както за Android и iPhone, така и за таблети или компютри с Windows (изисква се Bluetooth свързаност). Ако ви е писнало от оплитащи се и/или късащи се кабели, може би е време и вие да преминете към безжичните технологии с Huawei FreeBuds.
Huawei Freebuds 2 CM-H2S  - BLUETOOTH слушалки
Цена на Huawei Freebuds 2 CM-H2S  - BLUETOOTH слушалки
Цена Huawei Freebuds 2 CM-H2S  - BLUETOOTH слушалки
Снимки на Huawei Freebuds 2 CM-H2S  - BLUETOOTH слушалки