Нов модел
GoPro
Дронове
GoPro

Дрон GoPro Karma

Налични опции

KARMA Core Dron 1119 лв. - не е в наличност
KARMA + HERO6 BLACK 2939 лв. - не е в наличност
KARMA + HERO5 BLACK 1959 лв. - не е в наличност

Обща информация

Наличност Не

Оценете, сравнете, препоръчайте

Оценка:
 
Рейтинг: 5 от 4 гласа
Повече от дрон! Уловете зашеметяващо гладки кадри от птичи поглед, държейки камерата в ръка или закрепена за любимата ви екипировка.
Съвместим с: HERO4 Black + Silver, HERO5 Black, HERO5 Session

Комплектът включва:
Karma Дрон
Karma Дистанционно
Karma Перки 6бр.
Karma Стабилизираща стойка
Karma Батерия
Karma Зарядно
Karma Грип
Karma Пръстен за закрепване на камерата
Karma Кейс

Ултра компактен

Karma се движи със вас. Той се сгъва и прибира компактно в собствен изключително лек и удобен кейс, който е подходящ за носене при всякакви дейности.
Лесен за управление
Никога не сте летели с дрон? Начинаещите пилоти ще летят с увереност, а опитните професионалисти ще се насладят на представянето на Karma.

Отведете приятелите си на приключение

GoPro приложението Passenger™ App позволява на приятел да вижда полета ви и да контролира GoPro камерата, докато вие летите.

Karma Дрон

Ултра гладки кадри от птичи поглед
Уловете спиращи дъха гладки кадри от въздуха. Свалящият се стабилизатор на Karma осигурява пленяващо видео с професионално качество.
Летете безопасно
Вградената информация за No-Fly Зони ви предпазва от инцидентно попадане в забранена за летене територия. За да извикате Karma обратно, просто натиснете Land бутона и дронът автоматично ще се върне при вас.
Той идва с вас навсякъде
Karma се сгъва компактно в специално предвиден изключително лек кейс, който е удобен за носене при всякакви дейности. Сгъвате го и го прибирате, а когато сте готови го разгъвате, слагате перките и сте готови за полет.
Създаден за дълготрайно летене
Всички ремонти, които може да се наложат по дрона са лесни. Всяко рамо идва с инструментите необходими за подмяната му, така че да се справите със задачата сами. Крачетата за кацане се сменят само за минути . Предлагат се отделно.
Животът такъв какъвто го виждате
GoPro камерата може да се настрои да заснема видео и снимки с естествен прав хоризонт.
Вижте голямата картина
Дизайнът на Karma с камера позиционирана в предната част гарантира, че перките, рамената и крачетата за кацане ще останат извън кадър.
Високо ефективни Перки
Перките Karma Propellers създават по-голяма тяга при излитане от останалите, което позволява на дрона да лети по-ефективно и с много по-малко шум.
Бързо зареждане
Батерията на Karma 5100mAh 14.8V осигурява до 20 минути време за полет с едночасово зареждане. Вземете със себе си допълнителни батерии и ги сменяйте за по-продължително прекарване във въздуха.
GoPro Karma
Цена на GoPro Karma
Цена GoPro Karma