Електрическа четки за зъби FairyWill Sonic toothbrush with head set and case FW-P80 - Звукова технология, комплект с калъф и накрайници

Цена6949 лв. - промоция

Налични опции

ЧЕРЕН 49 лв. - в наличност
Купи

Обща информация

Наличност Да
Гаранция 12 месеца

Оценете, сравнете, препоръчайте

Оценка:
 
Рейтинг: 4.5 от 4 гласа
Погрижете се за устната си хигиена, без да рискувате да повредите емайла или венците си. Звуковата четка за зъби FairyWill P80 осигурява ефективно почистване и е оборудвана със специален сензор, който ще Ви предупреди, ако миете зъбите си твърде силно. Освен това предлага 5 режима и интелигентен таймер. Устройството е водоустойчиво IPX7 и има вградена презареждаема батерия. Комплектът включва 8 сменяеми глави и практичен калъф.

Ефективно почистване
Уредът генерира вибрации с честота до 40 000 в минута, което гарантира бързо и цялостно почистване, дори и в труднодостъпни зони на устата, които обикновената четка за зъби не може да достигне. Справя се дори с упорити петна и зъбна плака. Нещо повече, подобреният мотор прави P80 изненадващо тих - няма нужда да се притеснявате от досадния шум!

Интелигентни решения
Вече не е нужно да се чудите дали миете зъбите си толкова дълго, колкото е необходимо. Четката е снабдена със специален таймер, който ще Ви напомня с кратко прекъсване на вибрациите на всеки 30 секунди, че трябва да се смени зоната за почистване. След 2 минути устройството автоматично ще спре да работи. P80 има и прецизен сензор за налягане. Ако установи, че четкате твърде силно, червеният LED индикатор ще светне и честотата на вибрациите ще намалее. Това ще предотврати увреждане на емайла или венците.

Режими на почистване
Четката е създадена с оглед на разнообразните нужди на потребителите. Позволява Ви да избирате от 5 режима на работа, които се различават по честотата на вибрациите. Режимът White ще ви помогне да избелите зъбите си, а полският ще улесни полирането им. Режимът Clean е идеален за ежедневна употреба - осигурява цялостно, ефективно почистване. Massage предлага нежен масаж на венците. Sensitive е подходящ за начинаещи потребители на четката за зъби и за хора с чувствителни зъби.

Включени 8 глави
За да се гарантира ефективната работа на четката за зъби и да се избегне разпространението на бактерии, нейните накрайници трябва да се сменят редовно. FairyWill ще Ви улесни тази задача! В комплекта ще намерите цели 8 сменяеми накрайника - такъв запас ви стига дори за 2 години. Можете също да ги споделите с други членове на семейството, за да могат и те да използват четката за зъби.

Водоустойчив
Четката FairyWill P80 се отличава и със своята водоустойчивост IPX7. Така че можете да я използвате под душа или във ваната с увереност. Дори и да падне за малко във водата или да я напръска, няма да се повреди. Можете също да я изплакнете и почистите. По този начин не само ще я поддържате в перфектно състояние за по-дълго, но и ще намалите риска от размножаване на бактерии.

Не е нужно да се ограничавате до кабели и налични контакти. Четката за зъби P80 е безжична, което Ви дава почти неограничена свобода. Снабдена е с издръжлива батерия, благодарение на която при пълно зареждане може да Ви служи до 25 дни. Зареждането на устройството отнема само около 2 часа. Безжичният, преносим дизайн и дългото работно време позволяват на четката да ви придружава почти навсякъде - също и на почивка. Транспортирането и е улеснено от включените в комплекта калъфи.

EAN:6973734200180
FairyWill Sonic toothbrush with head set and case FW-P80 - Звукова технология, комплект с калъф и накрайници
Цена на FairyWill Sonic toothbrush with head set and case FW-P80 - Звукова технология, комплект с калъф и накрайници