Калъф за Apple Iphone 6 Plus BACK CASE NILLKIN KNIGHTS

5529 лв. - промоция

Налични опции

ЧЕРЕН 55 лв. - в наличност
Купи

Обща информация

Наличност Да

Оценете, сравнете, препоръчайте

Оценка:
 
Рейтинг: 5 от 4 гласа
Представяме ви оригиналният калъф за Iphone 6 Plus.

Бамбукът е символ на духа и силата. Той е с висока плътност на бамбукови влакна и естествено получава функции като устойчивост на износване, анти-пръстови отпечатъци и трайни при употреба следи.Твърдият диск с висока здравина създава силна защита като непреодолима крепост. Тази непреодолима крепост може да придаде на телефонът ви изключителна здравина и защита.
Със съвременната модерна технология оригиналът на твърдия корпус разкрива неочаквано мека страна.Бамбуковата повърхност се усеща деликатно и копринено след полиране и дълбока обработка. Като се използва технологията за впръскване на каучук на PC вътрешната обвивка на калъфът придава усещането за лекота на телефона когато го държите в ръцете си. Неподправеният цвят и уникалната текстура на бамбуковия калъф ви гарантират неповторим стил. Всяко парче е уникална художествена творба на въображаемата природа. Вграден в черупката с твърд контур и изгражда твърд стил със силна ярка текстура, силна, сбита линия. Охлаждащото усещане и освежаващ мирис на бамбуковия калъф точно като летен бриз с аромат на бамбук ще ви накара да се влюбите в него. Насладете се на естествения деликатен аромат. Четирите страни на бамбуковия калъф са изрязани в хирургична хипотенуза чрез прецизен лазер. Това отразява дизайна на дъгата на iPhone. Професионалното лазерно гравирано LOGO е здраво и силно. Скритият железен лист в кутията може да се използва с всеки мобилен държач с магнитна функция.

Доставка

Доставка за цяла България: София, Пловдив, Бургас, Варна, Плевен, Русе, Стара Загора, Велико Търново, Смолян, Ловеч, Сливен, Търговище, Силистра, Разград, Добрич, Габрово, Кюстендил, Враца, Монтана, Шумен, Кърджали, Видин, Благоевград, Пазарджик, Перник, Ямбол, Хасково и всички останали градове и села в България.
Apple Iphone 6 Plus BACK CASE NILLKIN KNIGHTS
Цена на Apple Iphone 6 Plus BACK CASE NILLKIN KNIGHTS
Цена Apple Iphone 6 Plus BACK CASE NILLKIN KNIGHTS
Снимки на Apple Iphone 6 Plus BACK CASE NILLKIN KNIGHTS
Снимка на Apple Iphone 6 Plus BACK CASE NILLKIN KNIGHTS
Apple Iphone 6 Plus BACK CASE NILLKIN KNIGHTS Снимка
Apple Iphone 6 Plus BACK CASE NILLKIN KNIGHTS Снимки
Apple Iphone 6 Plus BACK CASE NILLKIN KNIGHTS
Apple Iphone 6 Plus BACK CASE NILLKIN KNIGHTS