Преносима Тонколона Apple Homepod

849819 лв. - промоция

Налични опции

БЯЛ MQHV2 819 лв. - в наличност
ЧЕРЕН MQHW2 819 лв. - не е в наличност
Купи
Купи на изплащане

Обща информация

Наличност Да

Оценете, сравнете, препоръчайте

Оценка:
 
Рейтинг: 4.4 от 20 гласа
HomePod – новият звук у дома! Той е мощен високоговорител, който звучи невероятно и се адаптира към мястото, където се намира, а в комбинация с Apple Music, Ви дава лесен достъп до един от най-големите музикални каталози в света. Всички са контролирани чрез естествено гласово взаимодействие със Siri. Преживяването е на изцяло ново ниво. И това е само началото!

Ново начало
HomePod съчетава аудио технологията, създадена от Apple, и съвременния софтуер, за да Ви осигурят най-високия звук в цялата стая, без значение къде се намирате. Този елегантно проектиран, компактен високоговорител напълно кара къщата да затанцува.

Разтърсете къщата
Висококачественият високоговорител е с персонализиран усилвател, за да излъчи широка гама от дълбоки, богати басове. Мощният двигател задвижва диафрагмата на пълните 20 mm. Междувременно HomePod използва усъвършенстван алгоритъм, който непрекъснато анализира музиката и динамично настройва ниските честоти за гладки и ясни тонове.

Потопете се в усещането за пространство
HomePod има уникален набор от седем високочестотни високоговорители, които съсредоточават тоновете за достигане до пълен 360 градусов звук. С насочването им в цялата стая, високочестотните високоговорители създават потапяне в усещането за пространство.

Мозъкът зад най-сложните аудио иновации
Мощният A8 чип на Apple е мозъкът зад най-сложните аудио иновации в HomePod, като моделиране в реално време на механика на басовете, а буферирането е дори по-бързо от реално време, смесване на директно и околно аудио, формоване и усъвършенствано отнемане на ехото. Така че получавате невероятен звук, без дори да мислите за това!

Покажете класа
HomePod е увит в безшевна платнена мрежа, предназначена както за естетическо, така и за акустично уникално представяне. Предлага се в бяло и космическо сиво, което го прави великолепен от всяки ъгъл. А с височина под седем инча, този високоговорител може да се побере навсякъде в дома Ви.

Пространствено осведомяване
Оборудван с пространствено осведомяване, HomePod е достатъчно умен, за да усети къде се намира, че сте добавили друг HomePod или че му казвате какво искате да чуете - дори и от другата страна на стената. Тогава автоматично отговаря на цялата тази информация, така че всичко, което трябва да направите, е да слушате.
Освен това той автоматично анализира акустиката, настройва звука въз основа на местоположението на говорителя и насочва музиката в оптимална посока. Независимо дали HomePod е срещу стената, на рафта или в средата на стаята, всеки получава неповторимо слушане.
Може да поставите друг HomePod в една и съща стая и двете устройства автоматично се откриват и балансират - за звук, който е още по-реалистичен.
А когато добавяте HomePod в няколко стаи, високоговорителите общуват помежду си чрез AirPlay 2 - за да можете да възпроизвеждате музиката си из цялата къща. Можете да контролирате и други високоговорители, съвместими с AirPlay 2.

Искате да промените музиката?
Просто попитайте Siri! Това е най-интуитивният начин за намиране и възпроизвеждане на песен. Иновативната обработка на сигнали позволява на Siri да чуе Вашите молби отдалеч дори и с музика, която свири с пълна сила. В същото време няколко слоя сигурност - включително анонимно идентифициране и криптиране - защитават поверителността Ви.

Последната музикална власт
Създаден, за да донесе най-доброто в Apple Music, HomePod е ключова част от невероятно дълбока и интуитивна музикална екосистема, която живее навсякъде, където и да сте. С интелигентността на Siri и достъп до почти всички записи в света, това е като да имате музиколог, който да Ви помага да откриете всяка песен, която някога сте искали да чуете.

Apple Music
Apple Music отключва всяка песен, която можете да си представите от над два милиона творци. Siri Ви помага да търсите, филтрирате и намирате точно това, което искате - от най-големите хитове до най-дълбоките съкращения, в огромна гама от жанрове и настроения. А с "Shared Up Next" всеки в къщата има право на глас за това, което HomePod свири.
Кажете на Siri , когато харесвате песента, която свири, или кажете "Хей Siri , пусни нещо различно". Въз основа на това, което казвате и пускате, Apple Music научава Вашия вкус в музиката, което означава, че можете да го оставите да избира песните. И когато отваряте Apple Music на друго устройство, Вашите плейлисти и предпочитания са точно там, където сте ги оставили. Където и да отидете, ритъмът продължава.

Отговар на докосването Ви
Докоснете горната част на HomePod за възпроизвеждане, пауза или регулиране на силата на звука. В горната част също Ви показва, когато Siri слуша, с LED форма на вълната, която оживява с всяка дума. Също така помага при всекидневните въпроси и задачи в домакинството. И това е с помощта на център за управление на Вашите аксесоари за интелигентен дом - от една крушка до цялата къща - със силата на Вашия глас. Siri има всякакви отговори!
Тъй като има Siri, HomePod може да чува и отговаря на въпроси в най-популярните категории: таймери, часовници, измервания, преводи, новини, спорт, време, трафик и т.н.
Просто кажете "Хей Siri , включи светлините" или "охлади стаята", или "намали нюансите"!
Широка гама от аксесоари работи с платформата HomeKit на Apple - от климатици до гаражни врати и камери за сигурност. Просто добавете аксесоар към домашното приложение, след което го контролирайте с гласа си в HomePod.

Технически характеристики:
*Размери:
Височина: 6,8 инча (172 мм);
Ширина: 5,6 инча (142 мм);
Тегло: 5,5 кг (2,5 кг);
Цвят: White/Space Grey.
*Аудио технология Висококачествен високоговорител с персонализиран усилвател.
*Мрежа от седем високочестотни високоговорители, всяка със собствен усилвател по поръчка.
*Шест-микрофонен масив за далечно поле Siri и чувство за стая.
*Вграден микрофон за нискочестотна калибрация за автоматична корекция на басовете.
*Прозрачно динамично обработване на ниво студио.

*Безжичен Wi-Fi 802.11a / b / g / n / ac с MIMO.

*Поддръжка на мултимедийни високоговорители с AirPlay 23 Езика.

Доставка

Доставка за цяла България: София, Пловдив, Бургас, Варна, Плевен, Русе, Стара Загора, Велико Търново, Смолян, Ловеч, Сливен, Търговище, Силистра, Разград, Добрич, Габрово, Кюстендил, Враца, Монтана, Шумен, Кърджали, Видин, Благоевград, Пазарджик, Перник, Ямбол, Хасково и всички останали градове и села в България.
Apple Homepod
Цена на Apple Homepod
Цена Apple Homepod
Снимки на Apple Homepod
Снимка на Apple Homepod
Apple Homepod Снимка
Apple Homepod Снимки
Apple Homepod
Apple Homepod