Електронна книга Amazon Kindle Paperwhite 4 Wi-Fi 2018

Цена289239 лв. - промоция

Варианти

Kindle Paperwhite 4 Wi-Fi 2018
Kindle Paperwhite 5 11th Gen 2021 6.8 Wifi

Налични опции

ЧЕРЕН 8GB(Мостра) 239 лв. - в наличност
СИН 8GB 249 лв. - в наличност
ЗЕЛЕН 8GB 249 лв. - в наличност
ЧЕРВЕН 8GB 249 лв. - в наличност
Купи
Купи на изплащане

Обща информация

Наличност Да
Гаранция 24 месеца

Оценете, сравнете, препоръчайте

Оценка:
 
Рейтинг: 4.2 от 64 гласа
Водоустойчив IPX8

Водоустойчивият дизайн е функция, която много любители на Kindle искаха да видят в най-популярния Kindle модел - е, тук е!

2018 Kindle Paperwhite е с водоустойчивост IPX8. Това означава, че устройството може да издържи потапяне на дълбочина 2 метра в прясна вода до 60 минути. Можете да почистите Paperwhite с вода, което е хубаво, когато се върнете от плаж или случайно разлеете кафе на дисплея. Фактът, че любимото устройство е безопасно в контакт с водата, ще насърчи много потребители да четат по-често във ваната.

Сияещ отпред и с модерен дизайн

Когато гледаме новия Kindle Paperwhite, веднага виждаме, че той е различен от модела от 2015 година. Това е така, защото екранът (същият като преди) е покрит със стъкло от край до край - решение, което сте виждали преди в Kindle Voyage или Oasis. Amazon твърди, че новият Kindle Paperwhite е най-тънкият и лек Paperwhite, който някога е бил произвеждан. Вярно е, но подобренията са незначителни.

Ширината и височината са по-малки само с 1-2 мм. Устройството е по-тънко с 0,9 мм в сравнение с предшественика си (8,2 мм срещу 9,1 мм), и това е мястото, където промяната е забележима.Четвъртото поколение Kindle Paperwhite тежи 182 грама, което е само с 2 грама повече от същата Wi-Fi версия на Kindle Voyage.

Можете да слушате Audible аудиокниги

Paperwhite е последният модел от текущия набор от електронни четци на Amazon, който включва Bluetooth чип. Bluetooth ще ви позволи да свържете слушалки или високоговорители и това е начин да слушате Audible аудиокниги на новият Kindle Paperwhite.Софтуерът на електронния четец идва с обикновен Audible плейър. Можете да слушате както аудиокниги, закупени в Audible Store, така и аудиокниги, закупени за Kindle книги.Трябва да имате предвид, че нито един от моделите Kindle, предлагани през 2018 г., няма жак за слушалки. Забравете за старите си слушалки. Трябва да купите слушалки или високоговорители с Bluetooth, за да можете да слушате аудиокниги на вашия Kindle.

По-голяма памет

Новото поколение Kindle Paperwhite е с увеличена вътрешната памет и предлага различни версии въз основа на размера на паметта.И новият Kindle идва със същите опции за съхранение като Kindle Oasis 2. Можете да избирате между:- 8 GB - приблизително 6 GB са на разположение на потребителя. Ще можете да изтегляте хиляди електронни книги или 30-40 пълни аудиокниги в стандартно качество,- 32 GB - 27 GB са налични за потребителя; останалата част се използва от системните файлове. Трябва да сте в състояние да изтеглите поне 150 Audible audiobooks.

Технически параметри:

- Екран: 6-инчов E-Ink Carta сензорен екран- Нива на сивото: 16

- Предна светлина Да, 5 светодиода

- Разделителна способност на екрана: 1448 × 1072 пиксела

- Плътност на пикселите: 300 ppi

- Водоустойчив: Да, Водоустойчив рейтинг IPX8 - изпитан, за да издържи потапяне в 2 метра прясна вода в продължение на 60 минути

- Памет:
• 8 GB (приблизително 6 GB на разположение на потребителя) - хиляди книги или над 35 звукови аудио книги

• 32 GB (приблизително 27 GB на разположение на потребителя) - хиляди книги или над 160 звукови аудиокниги

- MicroSD карта: Не

- Цвят на корпуса: Черен

- Живот на батерията: Еднократното зареждане издържа до шест седмици, на базата на половин час четене на ден и Wi-Fi изключен и осветяване на 13

- Време за зареждане: • 4 часа от компютър чрез USB • Под 3 часа с помощта на Amazon 5W USB зарядно устройство (продава се отделно)

- Тегло: • Wi-Fi версия:182 g • Wi-Fi + Cellular: 191 g - Размери 6.6 × 4.6 × 0.3 инча / 167 × 116 × 8.2 mm

- Wi-Fi: Поддържа обществени и частни Wi-Fi мрежи или Hot spot, които използват стандарта 802.11b, 802.11g или 802.11n с поддръжка за WEP, WPA и WPA2 сигурност, използвайки удостоверяване с парола или Wi-Fi Protected Setup (WPS) Клетъчна 4G LTE свързаност в САЩ, където е налице, 3G / EDGE / GPRS на други места; използва Amazon Whispernet, за да осигури безжично покритие чрез високоскоростната мрежа за данни 4G LTE на AT & T в мрежите US и AT & T извън мрежата на САЩ;

- Bluetooth: Да - Bluetooth 4.2, 2402-2480 MHz (11.25 dBm), Поддръжка за разширено аудио разпределение (A2DP) за поточно предаване на звук от Kindle Paperwhite до вашия Bluetooth високоговорители или слушалки.

Bluetooth високоговорителите, изискващи ПИН кодове, не се поддържат

- Tонколони: Не

- Гнездо за слушалки: Не

- Audible ready: Да, способни да възпроизвеждат Audible audiobooks и Audible companions за Kindle ebooks. Сдвояване с високоговорители или слушалки с Bluetooth Функции за достъп Четецът на екрани VoiceView, достъпен чрез Bluetooth аудио, позволява достъп до огромното мнозинство от функциите на Kindle Oasis. Kindle Oasis включва и възможността да се обръща черно-бяло, да се коригира размера на шрифта, лицето на шрифта, редовете и маржовете

- Поддържани формати • Текст: Kindle формат 8 (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, незащитени MOBI, PRC natively; HTML DOC, DOCX чрез конверсия;
Изображения: JPEG, GIF, PNG, BMP чрез конвертиране
• Аудио: Звуков аудио формат (AAX)

- Окомплектовка:
• Amazon Kindle Paperwhite (4-то поколение 2018)
[size= small; font-family: Arial, sans-serif; color: #212121]• USB 2.0 кабел за зареждане
• Ръководство за бърз старт
Amazon Kindle Paperwhite 4 Wi-Fi 2018
Цена на Amazon Kindle Paperwhite 4 Wi-Fi 2018
Цена Amazon Kindle Paperwhite 4 Wi-Fi 2018
Снимки на Amazon Kindle Paperwhite 4 Wi-Fi 2018
Снимка на Amazon Kindle Paperwhite 4 Wi-Fi 2018
Amazon Kindle Paperwhite 4 Wi-Fi 2018 Снимка
Amazon Kindle Paperwhite 4 Wi-Fi 2018 Снимки
Amazon Kindle Paperwhite 4 Wi-Fi 2018
Amazon Kindle Paperwhite 4 Wi-Fi 2018