Промо -14% Нов модел
Adidas
Топки
Adidas

Adidas Оригинална Футболна топка Al Rihla 2022 Ball Pro OMB Размер 5

Цена289249 лв. - промоция
Купи
Купи на изплащане

Обща информация

Наличност Да

Оценете, сравнете, препоръчайте

Оценка:
 
Рейтинг: 5 от 2 гласа
14-тата поредна топка, създадена от adidas за Световната купа на FIFA™, пътува по-бързо в полет от която и да е друга в историята на турнира, поддържайки високоскоростни и висококачествени игри
Al Rihla означава „пътуването“ на арабски и е вдъхновен от културата, архитектурата, емблематичните лодки и знамето на Катар
Al Rihla беше разкрит от adidas като официална топка за мач за Световното първенство по футбол на FIFA Qatar 2022™. 14-тата поредна топка, създадена от Adidas за Световната купа на FIFA™, е проектирана да поддържа пикови скорости на играта, тъй като се движи по-бързо в полет, от която и да е топка в историята на турнира.

Проектиран отвътре навън с помощта на данни и строги тестове в лаборатории на Adidas, в аеродинамични тунели и на терена от самите футболисти, Al Rihla осигурява най-високите нива на точност и надеждност на игралното поле, отчасти, благодарение на новата си форма на панела и повърхностни текстури.

Топката разполага с:
CRT-CORE – сърцето на топката, осигуряващо скорост, точност и последователност за бързи действия и прецизност, с максимална форма и задържане на въздух, както и точност на отскок;
SPEEDSHELL – текстурирана PU кожа с нова форма на панела от 20 части, подобряваща точността, стабилността на полета и отклонението благодарение на макро- и микротекстури, плюс щамповане на повърхността.
„Играта става все по-бърза и, тъй като се ускорява, точността и стабилността на полета стават от критично значение“, каза Франциска Льофелман, дизайнерски директор – Football Graphics & Hardwear в adidas. „Новият дизайн позволява на топката да поддържа значително по-висока скорост, докато пътува във въздуха.

Топката е проектирана с приоритет като устойчивост; наистина, Al Rihla е първата топка за Световната купа на ФИФА, която се произвежда изключително с мастила и лепила на водна основа.

ITEM NUMBER: 4065425367059
Adidas Оригинална Футболна топка Al Rihla 2022 Ball Pro OMB Размер 5
Цена на Adidas Оригинална Футболна топка Al Rihla 2022 Ball Pro OMB Размер 5
Цена Adidas Оригинална Футболна топка Al Rihla 2022 Ball Pro OMB Размер 5
Снимки на Adidas Оригинална Футболна топка Al Rihla 2022 Ball Pro OMB Размер 5
Снимка на Adidas Оригинална Футболна топка Al Rihla 2022 Ball Pro OMB Размер 5
Adidas Оригинална Футболна топка Al Rihla 2022 Ball Pro OMB Размер 5 Снимка
Adidas Оригинална Футболна топка Al Rihla 2022 Ball Pro OMB Размер 5 Снимки