Промо -21% Нов модел
Xiaomi
Прахосмукачки робот
Xiaomi

Прахосмукачка робот Xiaomi Roborock S8 Pro Ultra

Цена27992199 лв. - промоция

Варианти

Налични опции

БЯЛ (Безплатна доставка за цялата страна) 2199 лв. - в наличност
ЧЕРЕН (Безплатна доставка за цялата страна) 2199 лв. - в наличност
Купи
Купи на изплащане

Обща информация

Наличност Да
Гаранция 24 месеца

Оценете, сравнете, препоръчайте

Оценка:
 
Рейтинг: 3.6 от 73 гласа
Изтегли Ръководството ТУК

Прахосмукачка-робот Roborock S8 Pro Ultra е най-добрият модел от серията S8 .
Подобно на останалите модели тя има 5200mAh батерия, която е достатъчна за 180 минути почистване в тих режим.

С прахосмукачка като Roborock S8 Pro Ultra вече няма да се притеснявате нито за вакуумирането, нито за миенето и търкането, защото този модел не само се справя сам, но също така станцията за зареждане изпразва контейнера му за прах,допълва резервоара с вода, мие и суши мопа. Всяка стотинка, която вложите в ежедневното почистване на дома си, ще Ви спести бъдещи разходи за ремонт.

Роботът разполага с контейнер за прах с обем 350мл и резервоар за вода с обем 200мл. И двата контейнера са снабдени със специални индикатори, които следят за съдържанието им и кореспондират със станцията за зареждане, която се нарича RockDock.

Както другите роботи от серията, така и новият Roborck S8 Pro Ultra картографира помещенията при първото пускане на уреда.

Тя разполага с изпитаната лазерна навигация, която използва сензор LiDAR , за да планира предварително и да навигира уреда през помещенията.

Технологията ReactiveAI 2.0 в предишните модели на Roborock дава отлични резултати при избягване на препятствия.

Roborock S8 Pro Ultra е с повишена всмукателна мощност от 6000 Ра.
Роботът разполага с двойни гумирани четки, които се въртят в противоположни посоки, за да почистват възможно най-добре и в същото време имат способността да се повдигат и спускат, в зависимост от повърхността, по която се придвижва роботът.
Тази функция е много полезна, особено при меки и дебели килими, които изискват по-специална грижа.
Когато сензорите на робота засекат килим, те автоматично повдигат подвижния пад с мопа на височина 5мм и засилват мощността на вакуума.

Почистването на винилови подове с Roborock S8 Pro Ultra е много лесно. Както знаем те са много претенциозни, по отношение на водата, защото тя разгражда лепилото под горния им слой. За да се почистят добре, уредът позволява мопът да се включи на сух режим, заедно с вакуума.
По този начин, докато трите четки обират мръсотията, мопът полира повърхността със своята микрофибърна кърпа.

При почистването на дървени подове съществува подобен проблем, защото водата прониква лесно, поради което те се раздуват и губят цвета си. Със S8 Pro Ultra това може да бъде избегнато, като излишната вода може да бъде попита, като се използва специален препарат за дървени повърхности.

Roborock S8 Pro Ultra е идеален и за почистването на петна от балатум и мраморни подове. Благодарение на своите двойни гумени четки и 6000 Pa максимална мощност, Roborock S8 Pro Ultra може да се използва за почистването дори и на бетонни подове.

Контейнерите за вода и прах, както и въздушния филтър E11, могат да се мият с вода. Торбичката за прах в станцията е с вместимост от три литра, които са достатъчни за един до два месеца непрекъснато почистване.

Roborock S8 Pro Ultra разполага с подобрена система за почистване VibraRise. Плочата за моп вече има 2 модула за звукови вибрации за миене, вместо само един. Това позволява още по-добро избърсване, при което могат да бъдат премахнати и най-упоритите замърсявания. По време на почистването, вибрационните модули вибрират до 3000 пъти в минута и притискат кърпата за бърсане върху пода със сила от 6 нютона.
Roborock S8 Pro Ultra може да повдигне своите двойни ролкови четки с 6мм в режим само за почистване или по пътя към своята многофункционална почистваща станция.

Друга основна разлика на S8 Pro Ultra от останалите уреди от тази серия е станцията за зареждане. При S8 тя е обикновена, докато при S8 Plus е автоматично изпразваща се.
При S8 Pro Ultra обаче системата не само изпразва контейнера за прах на робота, но и допълва резервоара за вода, а при нужда мие и подсушава мопа.
По този начин се предотвратява развитието и размножаването на бактерии.

Спецификации :
Навигация : Лазерна навигация със сензор LiDAR
Всмукателна мощност : 6000Pa
Батерия: 5200mAh
Контейнер за отпадъци : 350 мл
Контейнер за вода : 200 мл
Свързане : WiFi, APP

[u][/u]Изтегли Ръководството за употреба ТУК!
Xiaomi Roborock S8 Pro Ultra
Цена на Xiaomi Roborock S8 Pro Ultra
Цена Xiaomi Roborock S8 Pro Ultra
Снимки на Xiaomi Roborock S8 Pro Ultra
Снимка на Xiaomi Roborock S8 Pro Ultra
Xiaomi Roborock S8 Pro Ultra Снимка