Xiaomi Hutt C6 Window Cleaner Robot

Цена599549 лв. - промоция

Налични опции

БЯЛ 549 лв. - в наличност
Купи
Купи на изплащане

Обща информация

Наличност Да
Гаранция 24 месеца

Оценете, сравнете, препоръчайте

Оценка:
 
Рейтинг: 4.6 от 9 гласа
HUTT C6 Робот за почистване на прозорци
HUTT C6 Робот за почистване на прозорци с резервоар за вода, дистанционно управляван робот за почистване на прозорци, 3800Pa, автоматичен воден спрей, за всички гладки повърхности

80ML интелигентен воден резервоар
Роботът за почистване на прозорци пръска вода по време на почистване, на всеки пет секунди, голяма площ от 70-80 квадратни метра може да бъде почистена в един цикъл. Може да се напълни и с некорозионни почистващи продукти, като почистващ препарат за прозорци или просто вода.

3800Pa Интелигентно засмукване
Роботът автоматично разпознава нивото на замърсяване и регулира мощността на засмукване. Подходящ за стъкло, керамични плочки, дървени врати и всякакви гладки повърхности.

В случай на неочаквано прекъсване на захранването, роботът за почистване на прозорци може да почиства прозореца здраво за 20-30 минути. С гъсеница против хлъзгане и предпазно въже за катерене, роботът за почистване на прозорци е оборудван, за да гарантира безопасността при почистване на прозорци на високи етажи.

Лазерен сензор
Сензорът на робота за почистване на прозорци може да разпознава различни материали за лепило за стъкло, да планира интелигентно маршрута, да избягва препятствия и може автоматично да се върне на първоначалното място след почистване, което е удобно за почистване на стъклото. Може да се поставя на височини. Стъклото без рамки също може да се почиства.

Управление с дистанционно управление
Можете да изберете различни режими на почистване. HUTT C6 може да се използва само когато е свързан към източник на захранване. Роботът за почистване на прозорци планира интелигентен маршрут за почистване с Z-образната форма.

Чанта за съхранение и 4бр. микрофибърни кърпи за почистване
Миещата се кърпа от влакна, тя ефективно премахва замърсяванията, не оставя косъмчета след себе си, не уврежда стъклото, не оставя следи след почистване и може да се използва повторно. Чантата за съхранение може перфектно да съхранява робота след употреба, без да се притеснявате, че ще бъде повреден.

Спецификации:
Размер: 29,5*14,5*8,5см; Тегло: 1 кг
Минимална площ за използване: 300 мм * 300 мм
Дължина на захранващия кабел: 6,3м
Капацитет на резервоара за вода: 80мл
Време за пръскане: 64 минути;
Капацитет на батерията: 650mAh
Номинална мощност: 90W; Напрежение: 24V
UPS: при случайно прекъсване на захранването може да се абсорбира за 20-30 минути
Xiaomi Hutt C6 Window Cleaner Robot
Цена на Xiaomi Hutt C6 Window Cleaner Robot
Цена Xiaomi Hutt C6 Window Cleaner Robot
Снимки на Xiaomi Hutt C6 Window Cleaner Robot
Снимка на Xiaomi Hutt C6 Window Cleaner Robot
Xiaomi Hutt C6 Window Cleaner Robot Снимка
Xiaomi Hutt C6 Window Cleaner Robot Снимки