Промо -10% Нов модел
Xiaomi
Smart watch/Умни часовници
Xiaomi

Smart Watch Xiaomi Watch S3

Цена299269 лв. - промоция

Налични опции

ЧЕРЕН 269 лв. - в наличност
СИВ 269 лв. - в наличност
Купи
Купи на изплащане

Обща информация

Наличност Да

Оценете, сравнете, препоръчайте

Оценка:
 
Рейтинг: 5 от 5 гласа
Xiaomi Watch S3 е с 1,43" кръгъл AMOLED екран с рамка от неръждаема стомана. Операционната система Xiaomi HyperOS предлага плавна производителност и по-интуитивно взаимодействие и може да се свърже с мобилен телефон чрез Bluetooth, за да извършва и отговаря на повиквания. Има вграден GPS, повече от 150 тренировъчни режима и точна единица за сърдечен ритъм, батерия от 486 mAh, способна да осигури до 15 дни употреба.

AMOLED екран
Xiaomi Watch S3 е с 1,43-инчов кръгъл AMOLED екран, който показва цялата информация ясно, плавно и ярко. Това е възможно благодарение на високата разделителна способност от 466 x 466 пиксела, широкото максимално ниво на яркост от 600 нита, честотата на опресняване от 60 Hz и 16,7 милиона цвята. Той също така разполага с AOD (Винаги включен дисплей), циферблати с възможност за персонализиране и сензор за околна светлина с 256 нива на автоматично регулиране на яркостта.

Сърдечен ритъм, SpO2 и мониторинг на стреса
Xiaomi Watch S3 се грижи за вас и следи вашето физическо благополучие 24 часа в денонощието с помощта на усъвършенствания 12-канален модул за откриване на сърдечен ритъм. По този начин той осигурява динамично наблюдение на сърдечната честота, нивото на насищане с кислород в кръвта и нивото на стрес, генерирайки сигнали за необичайни нива.

Проследявайте активността си с над 150 спортни режима
Включва спортно проследяване за над 150 различни дейности, включително режим за професионално каране на ски. По този начин той използва различни сензори (сърдечен ритъм, акселерометър, жироскоп и др.), за да измерва точно всички данни от тренировките, за които ще ви информира с гласовите си известия.

Bluetooth разговори и интелигентни функции с Xiaomi HyperOS
С вградената операционна система Xiaomi HyperOS, Xiaomi Watch S3 предлага фантастично потребителско изживяване, което се предлага с интелигентни функции. В допълнение, сдвояването на Watch S3 Bluetooth с вашия мобилен телефон чрез Bluetooth 5.2 (той е съвместим както с Android, така и с iOS) ще ви позволи да отговаряте и да извършвате повиквания само като вдигнете китката си.

Устойчивост и издръжливост
Часовникът Xiaomi S3 е с атрактивен дизайн с метална рамка от неръждаема стомана. Предлага се с удобна черна силиконова каишка, устойчива на пот и вода. Благодарение на комбинацията от голяма батерия от 486 mAh и операционна система, оптимизирана за намаляване на консумацията на енергия, смарт часовникът Xiaomi Watch S3 Bluetooth постига автономност до 15 дни при нормална употреба или до 5 дни в режим AOD. Към това се добавя иновативната технология за бързо зареждане, която добавя още 2 дни употреба само за 5 минути.

Спецификации:
Марка - Xiaomi
Дисплей - 1,43" AMOLED
Резолюция - 466 x 466 пиксела
PPI - 326 ppi
Тегло - 44 гр
Размери - 47 x 47 x 12 mm
Батерия - Li-Po 486mAh
Oперационна система - HyperOS
Капацитет на батерията - 486 mAh , 15 дни
Сертификат за водоустойчивост - 5ATM
Водоустойчив рейтинг на дълбочина - 50 м
Bluetooth версия - 5.2
Bluetooth разговори - Да
Устойчив на прах - Да
Вграден гласов асистент - Дa
GPS - Да
Wi-Fi - Да
eSIM - Не
NFC - Не
150 спортни режима, измерване на пулс, SpO2, сън и стрес

BHR7874GL
Xiaomi Watch S3
Цена на Xiaomi Watch S3
Цена Xiaomi Watch S3
Снимки на Xiaomi Watch S3