Smart Watch Xiaomi Watch 2 Pro 4G LTE

Цена559549 лв. - промоция

Варианти

Watch 2 Pro
Watch 2 Pro 4G LTE

Налични опции

СИВ 549 лв. - в наличност
Купи
Купи на изплащане

Обща информация

Наличност Да

Оценете, сравнете, препоръчайте

Оценка:
 
Рейтинг: 5 от 1 глас
Xiaomi Watch 2 Pro Ви предлага изцяло ново интелигентно изживяване от комфорта на китката Ви. Изтеглете любимите си приложения с устройство Wear OS, отключете нови нива на свързаност с LTE и научете повече за вашето здраве и физическо състояние при всяко носене.

Изискан корпус от неръждаема стомана
Два ярки цвята на корпуса
Xiaomi Watch 2 Pro е красиво изработен в духа на класически ръчен часовник, с 46 мм циферблат и висококачествен корпус от прецизно полирана неръждаема стомана.
Каишката на часовника се предлага в 2 цвята.

Класическа въртяща се корона
Двойни странични копчета
Продължавайки наследството на механичните ръчни часовници, въртящата се корона осигурява безпроблемен и интуитивен начин за навигиране на Xiaomi Watch 2 Pro. Двата странични бутона също предлагат допълнителна функционалност и удобство.

Вземете силата на приложенията на Google директно на китката си
С над 200 популярни приложения на трети страни*, Xiaomi Watch 2 Pro предлага безкрайни възможности, когато става въпрос за най-съвременен интелигентен живот.

Google Wallet
Ръчен портфейл
С Google Wallet всичко, което трябва да направите, е да докоснете, за да платите с NFC или да покажете QR код за плащане за сканиране.Оставете стария си портфейл у дома и кажете здравей на нов начин за плащане – никога не е било по-лесно.

Визуализирайте снимки и правете снимки от разстояние
Xiaomi Watch 2 Pro поддържа дистанционно заснемане на снимки и преглед*. Просто натиснете бутона на затвора и уловете любимите си моменти, докато сте в движение. Той също така поддържа фотография с изтичане на времето, което Ви дава повече пространство за творчество.
*Отдалеченото заснемане на снимки и преглед на снимки е съвместимо само с Xiaomi 13 Ultra, Xiaomi 13 Pro, Xiaomi 13, Xiaomi 13T Pro и Xiaomi 13T.

Получете помощ от Google с Google Assistant
Просто кажете „Ok, Google“. Google Assistant ще освободи ръцете Ви и ще слуша вашите гласови инструкции, за да ви помогне да управлявате вашето смарт устройство или продукт за интелигентен дом.

Snapdragon® W5+ Gen 1
Флагмански 4nm процесор
Процесорът на Xiaomi Watch 2 Pro e Snapdragon® W5+ Gen 1 Wearable Platform, който осигурява мощна производителност и отлична енергийна ефективност, осигурявайки гладко, отзивчиво и безпроблемно изживяване.

Повече памет
С повече място за съхранение на Xiaomi Watch 2 Pro можете да съхранявате повече съдържание офлайн, независимо дали е музика, приложения или любимите ви циферблати.

Дълъг живот на батерията
Със своята батерия с голям капацитет и мощен процесор, Xiaomi Watch 2 Pro осигурява дълготрайна мощност.
LTE версия - до 55 часа
BT версия - до 65 часа

150+ спортни режима
Прави това, което обичаш
Xiaomi Watch 2 Pro поддържа повече от 150 спортни режима, така че можете да следите напредъка си във всичките си любими дейности. Оптимизирани професионални модели на алгоритми предоставят точни данни за упражнения и анализ, за допълнително оптимизиране на вашите резултати.

Независимо позициониране с помощта ана пет GNSS спътника
Използвайки L1 + L5 двулентова глобална сателитна навигационна система, Xiaomi Watch 2 Pro лесно се справя със сложни среди чрез по-бързо позициониране и точна проследяване.

5ATM водоустойчивост
С 5ATM водоустойчивост, Xiaomi Watch 2 Pro не се страхува да се намокри, като лесно проследява вашите подводни упражнения.

Измерване на състава на тялото
Оценка на постигнатия напредък
Използвайки сензори за биоелектрически импеданс и научни алгоритми, Xiaomi Watch 2 Pro може да измерва всякакви здравни данни, като нива на телесни мазнини и метаболизъм. Разберете по-добре тялото си и проследете напредъка си.

Мониторинг на съня
Xiaomi Watch 2 Pro не само помага за наблюдение на часовете на сън, но също така може да разграничи фазите на съня и да наблюдава други многоизмерни данни като сърдечен ритъм, ниво на кислород в кръвта и качество на дишане.

Целодневен мониторинг на кислорода в кръвта
Получавайте известия, когато нивата на кислород в кръвта Ви са необичайно ниски.

24/7 мониторинг на сърдечния ритъм
Поддържа множество режими за наблюдение на сърдечния ритъм и може да ви изпраща предупреждения, когато бъде открит абнормален сърдечен ритъм.

Проследяване на менструалния цикъл
Бъдете в крак с цикъла си с водене на записи и прогнози за менструация.

Покажете своя стил
Безброй циферблати за избор
Xiaomi Watch 2 Pro идва с повече от 20 вградени циферблата. От изтънчена елегантност до тактическа полезност, Вие със сигурност ще намерите перфектната комбинация.

Спецификации:
Дисплей – 1.43″ AMOLED
Резолюция – 466p x 466p
Процесор – Qualcomm Snapdragon W5+ Gen 1
Памет – 32GB, 2GB RAM
Водоустойчив до 5АТМ
Сензори – Светлинен сензор, Акселерометър, Жироскоп, Барометър, Брояч на калории, Педометър, Пулсомер, Компас, Сензор за нивото на насищане с кислород
Свързаност – Bluetooth 5.2 и Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n 2.4 GHz
GPS – да
NFC – да(плащане с Google Wallet)
Микрофон – да
Батерия – 495 mAh
Корпус – Black
Размер – 47.6мм x 45.9мм x 11.8мм
Xiaomi Watch 2 Pro 4G LTE
Цена на Xiaomi Watch 2 Pro 4G LTE
Цена Xiaomi Watch 2 Pro 4G LTE
Снимки на Xiaomi Watch 2 Pro 4G LTE
Снимка на Xiaomi Watch 2 Pro 4G LTE
Xiaomi Watch 2 Pro 4G LTE Снимка
Xiaomi Watch 2 Pro 4G LTE Снимки
Xiaomi Watch 2 Pro 4G LTE