Прахосмукачка робот Xiaomi Roborock S7 MaxV Ultra

Варианти

Обща информация

Наличност Не
Гаранция 24 месеца

Оценете, сравнете, препоръчайте

Оценка:
 
Рейтинг: 3.6 от 155 гласа
Изтгели Ръководството ТУК

Roborock S7 MaxV Ultra съчетава превъзходен външен вид, ненадмината производителност и страхотен арсенал от функции. Благодарение на иновативната си докинг станция Empty Wash Fill, която почиства себе си и мопа и може да събира сметта до седем седмици, от Вас се изискват минимални взаимодействия с уреда. Стилната прахосмукачка робот е подходяща за всякакъв вид повърхности, в това число теракот, мрамор, паркет, килими и мокети. Благодарение на ергономичния си дизайн, тя достига дори и до най-труднодостъпните места, в това число ъглите и ниските мебели.

Новият модел Roborock S7 MaxV Ultra може да се похвали с иновационен изкуствен интелект Reactive AI 2.0, комбиниращ светлинно 3D сканиране и невронен процесор за подобряване на идентифицирането и избягването на обекти, както и с високо прецизна навигационна система LiDAR PreciSense, за още по-безупречно почистване.

Интелигентният робо-домакин поддържа и по-бързо зареждане, така че ако имате големи площи, които се нуждаят от почистване, тогава прахосмукачката ще се презареди с 30% по-бързо и ще се върне обратно към работа. Ако пък жилището Ви комбинира килими и подове от твърда дървесина, тогава прахосмукачката е достатъчно интелигентна, за да почисти и двата вида подови настилки в една единствена сесия.

Приложението за смартфони, от своя страна, вече показва дома Ви в 3D-матрични и 2D изгледи с опции за настройка на зони за почистване. Също така, прахосмукачката ще разпознае и препоръча правилното количество мощност на засмукване и интензитет на почистване за всяко отделно пространство, така че ще извърши възможно най-добрата работа и може би дори по-добре, отколкото ако сте извършили работата собственоръчно.

Roborock S7 MaxV Ultra е оборудвана и с изумяваща сила на засмукване с мощност от 5,100 Pa, звуково почистване с автоматично повдигане на мопа, който работи с 3,000 оборота в минута, по-голям контейнер за прах с обем от 400 ml, воден резервоар с вместимост от 200 ml, както и издръжлива батерия с капацитет от 5,200 mAh и работен цикъл до 3 часа. Налице са и ниско ниво на шум от 67 dB, гласова интеграция с Amazon Alexa, дистанционно управление, 5 нива на работен интензитет и богата гама от високочувствителни сензори.

В допълнение, S7 MaxV Ultra е сертифициран от TUV Rheinland за своите високи стандарти за киберсигурност. Размерите на робота са 35,3 x 35 x 9,65 cm, а теглото му е едва 4,65 kg. Ако търсите стилен, надежден и високопроизводителен роботизиран помощник от най-ново поколение, новият модел на Roborock е именно за Вас. Почистването на дома никога не е било по-лесно, по-приятно и по-неангажиращо. Още след първото използване на робота ще разберете, че инвестицията определено си е заслужавала.

Спецификации :
Размери : 35,3 x 35 x 96,5 см
Тегло : 4,65 кг
Навигация : Двойна камера LiDAR
Смукателна мощност : 5100Pa
Контейнер за отпадъци : 400 мл
Контейнер за вода : 200 мл
Свързане : WiFi, APP

ВНИМАНИЕ: Сипвайте само вода БЕЗ препарати в контейнера!
Xiaomi Roborock S7 MaxV Ultra
Цена на Xiaomi Roborock S7 MaxV Ultra
Цена Xiaomi Roborock S7 MaxV Ultra
Снимки на Xiaomi Roborock S7 MaxV Ultra
Снимка на Xiaomi Roborock S7 MaxV Ultra
Xiaomi Roborock S7 MaxV Ultra Снимка
Xiaomi Roborock S7 MaxV Ultra Снимки
Xiaomi Roborock S7 MaxV Ultra
Xiaomi Roborock S7 MaxV Ultra