Промо -15% Нов модел
Xiaomi
Прахосмукачки
Xiaomi

Прахосмукачка Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Mini

Цена199169 лв. - промоция
Купи
Купи на изплащане

Обща информация

Наличност Да

Оценете, сравнете, препоръчайте

Оценка:
 
Рейтинг: 2.8 от 5 гласа
Запознайте се с една от най-добрите прахосмукачки за почистване на вашия автомобил, новата Xiaomi Mi Mini, безжична малка ръчна прахосмукачка. Можете да я използвате навсякъде без никакъв проблем, от почистване на ъглите на дома ви до почистване на автомобила ви.


Преносим и лек модел
Благодарение на удобното си сцепление, този нов модел е идеален за поддържане на автомобила ви по-чист, както и за мека мебел, маси и други видове мебели с тесни пролуки, където прахът има тенденция да се натрупва. Това е един от най-лесните модели за използване, без нужда от кабели. Модел, който има лек и преносим дизайн, така че можете да го използвате навсякъде без проблем.


По-силен
От друга страна Xiaomi Mi Mini Vacuum Cleaner включва многостепенна циклонична технология, с най-високата всмукателна мощност, която ще намерите и скорост на въртене от 88000 об / мин. Един от най-мощните модели, които ще намерите.


Използвайте го дълго време
Без съмнение най-доброто нещо за новата прахосмукачка е нейната преносимост. Ето защо той е снабден със зрелищна батерия, способна да осигури автономност от около 30 минути при стандартен оперативен капацитет. Ако го използвате с максимална мощност, той ще достигне до 9 минути. Най-лесният за използване модел.


Спецификации:
Марка: Xiaomi
Модел: Mi Vacuum Cleaner Mini
Безжична прахосмукачка за кола
BLDC електрически мотор
Капацитет на резервоара: 100 ml
Скорост на въртене: 88000 об / мин
Номинална мощност: 30 AW
HEPA филтър
Две смукателни мощности
Батерия:
Стандартна работа: до 30 минути
При пълна мощност: до 9 минути
Размери: 26,7 x 5,5 x 5 cm
Тегло: 500гр
Съдържание на пакета:
1 x Прахосмукачка Xiaomi Mi Mini
1 x зарядно
1 x Ръководство на потребителя

Доставка

Доставка за цяла България: София, Пловдив, Бургас, Варна, Плевен, Русе, Стара Загора, Велико Търново, Смолян, Ловеч, Сливен, Търговище, Силистра, Разград, Добрич, Габрово, Кюстендил, Враца, Монтана, Шумен, Кърджали, Видин, Благоевград, Пазарджик, Перник, Ямбол, Хасково и всички останали градове и села в България.
Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Mini
Цена на Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Mini
Цена Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Mini
Снимки на Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Mini
Снимка на Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Mini