Прахосмукачка Xiaomi Mi Robot 2 Vacuum Cleaner 2 MiJia Roborock S50 S55

799789 лв. - промоция

Варианти

MI Roborock S6 Robot 3 Mi Robot Vacuum Cleaner
Mi Robot 2 Vacuum Cleaner 2 MiJia Roborock S50 S55

Налични опции

БЯЛА S50 789 лв. - в наличност
ЧЕРНА S55 789 лв. - в наличност
Купи
Купи на изплащане

Обща информация

Наличност Да
Гаранция 24 месеца

Оценете, сравнете, препоръчайте

Оценка:
 
Рейтинг: 3.6 от 308 гласа
Всмукателна мощност
Когато става дума за всмукателната мощност, Mi Robot Vacuum 2 няма да Ви разочарова. Тя има всмукателна сила от 2000 Pa, което е значително подобрене в сравнение с предходния модел с 1800 Pa. Нейната мощност е дори по-добра в сравнение с други по- скъпи модели с мощност достигаща до 1670 Pa . Също така отлични резултати постига с почистването на прахови частици, както и със събирането на досадната козина от домашни любимци. В комбинация с технологията за разпознаване на килими и смесена с великолепния дизайн на кръглата четка, новата версия на Mi Robot ще е най- добрия домашен помощник, койте ще си закупите.

Батерия
Mi Robot Vacuum 2 е оборудвана с 5200mAh литиево- йонна батерия, единствената толкова мощна която ще успеете да намерите на пазара. Едно пълно зареждане Ви дава 2,5 часа време за почистване до 250 квадратни метра. От където и да го погледнем, времето от 150 минути непрекъсната работа е впечатляващо. След като заряда на батерията е ниско, функцията за самозареждане на робота позволява да се върне обратно към зареждащия док.
Основното устройство има индикатор за батерия с LED светлина, която показва различни цветове, за да покаже нивото на зареждане. Светлината светва бяла, когато нивото на зареждане на акумулатора е повече от 50%. Цветът се променя в жълто, когато нивото на зареждане падне под 50%. След като нивото на зареждане на батерията падне под 20%, светодиодът показва червена светлина.

Размер на резервоара
Що се отнася до размера на резервоара за прах, новият робот за почистване може да съхранява 480 ml мърсотия. Ако имате домашен любимец, това означава, че ще трябва да почиствате прахоуловителя всеки ден. За щастие кутията за събиране на прах може да бъде лесно достъпна и изчистена чрез отваряне на горния капак на устройството. Ако събира само фини прахови частици, а не козина на домашни любимци, може да се почиства през няколко дни. Въпреки това, новата версия прави крачка напред, като включва и един моп, който може да задържа около 100 мл течност, достатъчно, за да почиства непрекъснато от 45 до 60 минути. Тази функционалност допълнително се разширява с някои уникални характеристики, като резервоарът за вода може да бъде прикрепен към робота само чрез плъзгане.

Филтрираща система
По-новото поколение прокара ефективността на HEPA филтъра за една единствена цел, повторна употреба. Точно така, Mi Robot Vacuum 2 идва с миещи се филтри, които могат да бъдат измити и повторно използвани, без да е необходимо да се подменят на всеки няколко месеца. Това също така намалява и разходите за потдръжка.

Ежедневна употреба
Когато става дума за ежедневна употреба, Mi Roborock 2 е шампион. Xiaomi се постара да направи устройството по-тихо и по-ефективно. Основният модул облицован със звукоизолиращ и филтри, който оказват значително влияние върху децибела на работа. Неговият интелигентен датчик за налягане може да разграничи разликата между стандартния под и килима. Това позволява на устройството да оптимизира настройката на мощността си, въз основа на вида на повърхността, върху която се намира. Уредът също има по-голяма маневреност и може безопасно да се изкачи над препятствие с размери 2 см (срещу 1.5 см, в старата версия). Устройството има също така по-меки гумени възглавнички, за да се предпази от случайни сблъсъци. Колелата са по-добри при катерене, а сега робота може да се справи със склонове от 20 градуса (срещу 15 градуса, в старата версия).
Навигацията SLAM бе запазена, както при предишния модел. Лазерният сензор Lidar се върти 5 пъти в секунда, за да картографира всичко, да изгради и обнови своята виртуална карта. Приложението на смартфоните обаче е значително подобрено. С новата версия на Mijia можете да създавате виртуални стени в движение и да командвате робота до определена точка, неща, които не можете да правите с първата прахосмукачка. Говорейки за сензори, Xiaomi добави още малко. Бота може да избягва зони, в които да се блъска. Двоен електронен компас засича по-добре виртуални стени от преди и инфрачервен сензор за заден ход подобрява автономния зареждащ механизъм.
Що се отнася за различните видове повърхности, Xiaomi 2 работи върху най-често срещаните видове подове, включително плочки, линолеум, твърда дървесина, мрамор, камък и килими (с изключение на дълговлакнестите разбира се). Роботът сега е много по-подходящ за твърди подове, отколкото преди.
Не на последно място, бутоните от горната част бяха преработени. Новата версия разделя единствения бутон, който можете да видите в старата версия в 3.

Време за работа: до 150 мин
Време за зареждане: около 4 часа
Батерия: Li-ion 5200 mAH
Ниво на шума: 55-60 db
Всмуктелна мощност: 2000 Pa
Капацитет на контейнер за боклук: 0.5 L
Капацитет на контейнер за вода: 0.14 L
Система против падане: да

Система за почистване:
1 въртяща се удължена четка
+ основна V-образна ротираща четка
+ вакуум за засмукване на отпадъци
+ сух/мокър моп
Автоматично презареждане: да
HEPA филтър: да (МИЕЩ СЕ)
Дистанционно: да(чрез мобилен телефон)

Допълнителни функции:
- мобилно приложение с разширени функции и Wi-Fi връзка
- умен / систематичен режим, използващ навигация чрез лазер
- функция "График"
- 4 нива на всмукателна мощност
- мокро почистване (влажно забърсване) - чрез контейнер за вода постепенно се напоява микрофибърен моп, който извършва влажно забърсване едновременно със сухото почистване
- миещ се HEPA филтър
- магнитени сензори и възможност за закупуване на магнитна лента за ограничаване на достъпа на робота до определена площ
- площ на почистване с едно зареждане: до 250 м2
- възможност да прекосява препятствия до 2 см. и да работи под наклон до 20 градуса
Размер:
кутия - 57 х 43 х 15 см,
прахосмукачка - 35 х 35 х 9.7 см
Тегло:
7 кг (с кутия), 3.5 кг - робот


Инсталиране на приставката за мокро почистване[/b]

[/b][size= medium;" lang="bg-BG">1. Поставете приставката за мокро почистване: намокрете мопаизстискайте го колкото ви е възможно и я поставете в специалния улей, минавайки покрай резервоара за вода, до края и внимателно поставете останалите ръбове на дюзата с помощта на подходящи залепващи ленти.

Внимание:

Не включвайте функцията за мокро почистване, когато ви няма у дома.
Ако стаята е с мокет, включете функцията за предпазване от стените.

2. [/size]Пълнене на резервоара за вода: отворете капака на резервоара за вода, напълнете го с вода и затворете капака.Внимание: И най-малкото количество почистващо средство за подове или дезинфектант може да повреди филтъра.

3. Инсталиране на модула за мокро почистване: Плъзнете модула по протежение на задната част на главното устройство докато специалните маркери са подравнени и чуете отличителен звук, който показва успешен монтаж на модула.
Внимание: за най-добър резултат от мокрото почистване се препоръчва да почистите мопа за почистване три пъти, преди да го използвате отново.Инструкция за експлоатация: https://files.xiaomi-mi.com/files/mijia_vacuum_cleaner/Roborock_Robot_Vacuum_Cleaner_EN.pdf

Доставка

Доставка за цяла България: София, Пловдив, Бургас, Варна, Плевен, Русе, Стара Загора, Велико Търново, Смолян, Ловеч, Сливен, Търговище, Силистра, Разград, Добрич, Габрово, Кюстендил, Враца, Монтана, Шумен, Кърджали, Видин, Благоевград, Пазарджик, Перник, Ямбол, Хасково и всички останали градове и села в България.
Xiaomi Mi Robot 2 Vacuum Cleaner 2 MiJia Roborock S50 S55
Цена на Xiaomi Mi Robot 2 Vacuum Cleaner 2 MiJia Roborock S50 S55
Цена Xiaomi Mi Robot 2 Vacuum Cleaner 2 MiJia Roborock S50 S55
Снимки на Xiaomi Mi Robot 2 Vacuum Cleaner 2 MiJia Roborock S50 S55
Снимка на Xiaomi Mi Robot 2 Vacuum Cleaner 2 MiJia Roborock S50 S55
Xiaomi Mi Robot 2 Vacuum Cleaner 2 MiJia Roborock S50 S55 Снимка
Xiaomi Mi Robot 2 Vacuum Cleaner 2 MiJia Roborock S50 S55 Снимки
Xiaomi Mi Robot 2 Vacuum Cleaner 2 MiJia Roborock S50 S55
Xiaomi Mi Robot 2 Vacuum Cleaner 2 MiJia Roborock S50 S55