Промо -17% Нов модел
Xiaomi
Гривни за спорт
Xiaomi

Спортна гривна Xiaomi Mi Band 4

Цена6957 лв. - промоция

Варианти

Налични опции

ЧЕРЕН 57 лв. - в наличност
ЧЕРЕН оранжева каишка 67 лв. - в наличност
ЧЕРЕН синя каишка 67 лв. - в наличност
ЧЕРЕН червена каишка 67 лв. - в наличност
ЧЕРЕН розова каишка 67 лв. - не е в наличност
Купи

Обща информация

Наличност Да
Гаранция 12 месеца

Оценете, сравнете, препоръчайте

Оценка:
 
Рейтинг: 3.4 от 118 гласа
Гривната тръгва на китайски, но спрямо телефона ако е на английски при сдвояване и гривната е на английски. Не поддържа български език!!!

Xiaomi Mi Band 4 – смарт гривна с повишена водоустойчовост
Това устройство може да издържи на налягане, еквивалентно на 50 метра под вода, което означава, че ще оцелее при най-честно срещаните въздействия
Знаем за възможностите на повечето смарт гривни, предлагани на пазара – те отчитат ключови показатели за физическата активност на човека и поддържат синхронизация със смартфона. Това, което отличава един продукт с бранда на Xiaomi, е значително повишената водоустойчивост.

Моделът Xiaomi Mi Band 4 се характеризира с водоустойчивост 5 ATM. Това означава, че тази смарт гривна издържа на налягане, еквивалентно на дълбочина от 50 метра. С други думи, смарт гривната ще оцелее при дъжд, пръскане, случайно потапяне , под душа или при плуване.
Интелигентната джаджа предоставя цветен, сензорен AMOLED екран с диагонал 0,95 инча, резолюция 120×240 пиксела и яркост 450 нита. Удобният потребителски интерфейс осигурява гладко и опростено изживяване при докосване на екрана. Предвиден е още режим за регулиране на яркостта, а закаленото 2.5D стъкло има покритие срещу пръстови отпечатъци.
Mi Band 4 включва няколко спортни режима, достъпни от мобилното приложение Mifit APP за различни активности – такива са, например, бягаща пътека, тичане на открито, изкачване и бързо ходене. С просто вдигане на китката потребителят може да провери на дисплея на гривната показатели като изминато разстояние, сърдечен ритъм, скорост и други важни данни.
Смарт гривната работи в тандем със смартфона, благодарение на безжичната Bluetooth връзка. Това гарантира, че нейният притежател няма да пропусне входящо повикване – при наличие на такова, на дисплея на гривната веднага се показва идентификаторът на повикващия. Почти всички известия в мобилното приложение могат да се синхронизират с умния часовник.
Нещо повече, Xiaomi Mi Band 4 поддържа няколко страници за съобщенията от смартфона, в случай, че съдържанието им е по-дълго. Смарт гривната позволява проверка на последните 5 съобщения и ако текстът им надвишава размера на дисплея, с докосване на един бутон потребителят може да премине към следващата страница – поддържат се 3 страници.
Модерният потребителски интерфейс предлага повече удобство за потребителите. Така например, повдигане на китката – без докосване на екрана – е достатъчен жест за „събуждане” на смарт гривната, за да може човек да види в реално време на дисплея спортните си показатели – време, пулс и други данни.
Xiaomi Mi Band 4 помага на своя притежател да измери и съхрани ценна информация за всичките си дейности през деня – включително, да изчисли разстоянието, което е изминал, както и изгорените калории, да се погрижи за здравето си и да следи съня си. Освен това смарт гривната напомня, когато е настъпило времето за почивка.
И една особено важна функция, без която смарт гривната не би била пълноценна. Тази умна джаджа е способна да следи постоянно, 24 часа в денонощието сърдечния пулс. Записът на пулса започва автоматично, с всяко включване на смарт гривната.
Xiaomi Mi Band 4 е издръжливо устройство. Едно зареждане на батерията осигурява на смарт гривната около 20 дни време в режим на готовност. Тя е и много лека – тежи само 22,1 грама. Налична е в различни цветове, заедно с каишката, захранващ кабел и ръководство за потребителя.

Доставка

Доставка за цяла България: София, Пловдив, Бургас, Варна, Плевен, Русе, Стара Загора, Велико Търново, Смолян, Ловеч, Сливен, Търговище, Силистра, Разград, Добрич, Габрово, Кюстендил, Враца, Монтана, Шумен, Кърджали, Видин, Благоевград, Пазарджик, Перник, Ямбол, Хасково и всички останали градове и села в България.
Xiaomi Mi Band 4
Цена на Xiaomi Mi Band 4
Цена Xiaomi Mi Band 4
Снимки на Xiaomi Mi Band 4
Снимка на Xiaomi Mi Band 4
Xiaomi Mi Band 4 Снимка
Xiaomi Mi Band 4 Снимки