Въздухопречиствател Xiaomi Mi Air Purifier 4 Pro

Варианти

Налични опции

БЯЛ 479 лв. - не е в наличност

Обща информация

Наличност Не
Гаранция 24 месеца

Оценете, сравнете, препоръчайте

Оценка:
 
Рейтинг: 4.1 от 25 гласа
Изтеглете ръководството ТУК

Пречистване на цялото помещение!

За времето, необходимо за четене на приказка преди лягане,Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro има CADR до 500 m³/h* и е в състояние да отделя 8330L* чист въздух в минута. Пречистеният въздух може да достигне до всяко кътче на Вашия дом, така че Вие и Вашето семейство можете да дишате здравословно през цялото време.

Целенасочено пречистване, което не оставя замърсителите да се скрият!
Цялостно наблюдение на промените в качеството на въздуха за по-целенасочено, ефективно пречистване. В автоматичен режим Вашият пречиствател следи качеството на въздуха в реално време и автоматично регулира скоростта на пречистване.
PM2.5-PM10
Откриване на груби частици като прашец. Мониторинг на закрито за цветен прашец, пепел, спори, пърхот на домашни любимци и растителен епидермис и др.
PM2.5
Откриване на фини частици Мониторинг на закрито за малки вдишвани замърсители, като невидими частици в дима и др.

Интуитивен дисплей, лесен за управление интерфейс!
Интуитивни данни за качеството на въздуха в закрити помещения с дисплея PM2.5/PM10 в реално време и цветно кодирана светлинна лента.

Само един филтър за употреба до една година!
Ежедневна свежест с дълготраен филтър. Високоефективеният филтър с голяма площ и висококачествен активен въглен с голям обем, може да издържи 6-12 месеца. Няма нужда от честа смяна на филтъра.

99,97% елиминиране на 0,3 μm частици!
Филтриране три в едно за високоефективно пречистване. Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro разполага с филтър три в едно, включително първичен филтър, високоефективен филтър на Xiaomi и висококачествен филтър с активен въглен, които работят заедно за пречистване Вашия въздух и за да Ви поддържа здрави.

Висококачествен активен въглен!
Елиминиране на миризмата за трайна свежест. Активният въглен има висока степен на абсорбация, способен да елиминира миризмите и да поддържа въздуха Ви свеж.

Отрицателна йонизация на въздуха!
Елиминиране на остарял въздух, за да запазите дома си свеж. Подобрено пречистване на въздуха с почистване от прах, което ще Ви накара да се почувствате сякаш сте в гората.

Интелигентен контрол!
Започнете пречистването на въздуха навсякъде и по всяко време. Използвайте приложението Mi Home/Xiaomi Home, за да активирате пречиствателя на въздуха в движение, така че домът Ви да е свеж в момента, в който пристигнете.
Напомняния за смяна на филтъра - Просто сменете филтъра си, когато се препоръчва.
Поддръжка за гласов контрол - Активирайте пречиствателя с гласа си.

Нисък шум 33,7 dB(A) Нощен режим!
Висококачествен въздух, който Ви оставя да спите необезпокояван. Превключете към нощен режим, за да изключите яркостта на дисплея за пречистване без отблясъци и шум. Вашият пречиствател ще поддържа циркулацията на въздуха, осигурявайки Ви перфектната среда за здрав сън през нощта.

Лесна за почистване сваляща се горна решетка!
Почистете пречиствателя си отвътре навън. За да предпазите бебетата в къщата си, горната решетка е завинтена и не може да бъде свалена случайно. Развийте и свалете решетката за лесен достъп до перките на вентилатора и въздуховоди. Почистете вътрешността на Вашия пречиствател, за да предотвратите вторично замърсяване.

Спецификации:
CADR (скорост на освобождаване чист въздух) частици - 500m³/h
Нето тегло - Прибл. 6,8 кг
Размери на артикула - 275×275×680 мм
Ниво на шума - ≤65dB (A)
Ефективна зона на покритие - 35-60㎡
Xiaomi Mi Air Purifier 4 Pro
Цена на Xiaomi Mi Air Purifier 4 Pro
Цена Xiaomi Mi Air Purifier 4 Pro
Снимки на Xiaomi Mi Air Purifier 4 Pro