Стъклен Протектор за мобилен телефон Sony Xperia Z3

Цена1512 лв. - промоция

Налични опции

Прозрачен 12 лв. - в наличност
Купи

Обща информация

Наличност Да

Оценете, сравнете, препоръчайте

Оценка:
 
Рейтинг: 5 от 1 глас
Представяме ви оригиналният стъкления протектор за Sony Xperia Z3. Изработен от здраво стъкло покрито с oleophobic layer. Но какво всъщност означава това?

Олеофобното покритие осигурява определено количество устойчивост на замъгляване и на пръстови отпечатаци. Тънкият слой който покрива протектора не позоволява на малките прашинки да полепват по него като ги отблъсква от стъклото.Ето защо простото избърсване с мека кърпа на смартфона му помага да изглежда съвсем нов, без да се озползват никакви допълнителни почистващи препарати. Обикновенно по ниския клас протектори при пръстов отпечатък или замърсено стъкло опитвайки се да го избършете с нещо друго освен плат ще получите доста различни резултати

-мазнината се разпространява по повърхността и просто следва ударите на кърпата, без да излиза напълно.

- обикновено се нуждае от някакъв вид Почистващия разтвор да бъде напълно почистван.

можете да спестите всичко това като заложите на високия клас стъклени протектори 9H Tempered Glass Screen Protectors изработени по оригинална технология.

Олеофобският слой също така има леко хлъзгаво усещане което прави протектора нежен на допир.Това също помага стъклото да бъде по-устойчиво на надраскване, тъй като намаленото триене ще доведе до изпускане на материали от повърхността, вместо да се повреди. Понякога се чудите защо чисто новите екрани на смартфоните са малко по-хлъзгави, в сравнение с вашия телефон който е на една или две години.Е, свежият слой от олеофобско покритие е отговорът. Това за съжаление е временно.

Времето за което вашият защитен слой започне да изчезва е доста индивидуално.

Първо, това зависи от размера и типа на ползване. Второ, всяко човешко тяло има различни нива на киселинност към потта си и трето, методът на свързване на покритието със стъклото и видът на използвания полимер е различен при различните модели. Най-общо казано, олеофобното покритие трябва да може да продължи типичния 2-годишен жизнен цикъл на смартфона, но злоупотребата, лошото качество или самите лошите условия на ползване може да причинят износването му много по бързо в рамките на месеци.

Как да почиствате своя протектор на смартфона и трябва ли да имамте предвид неговия олеофобен слой?

Да трябва!!!При почистване на капацитивен сензорен екран както и протектор не се препоръчва използването на разтвори на базата на алкохол, нито пък е добре да се използват общи домакински перилни препарати, дори ако е посочено, че те могат да се използват за компютърни и / или телевизионни екрани. Агресивните съединения в такива почистващи препарати могат лесно да избършат олеофобната маска и да оставят стъклото ви "голо".

Почистването на защитното стъкло на мобилното ви устройство обикновено се извършва само с мек памучен плат. В екстремни случаи водните разтворители могат да бъдат приемливо изключение, както и специално проектирани за сензорни екрани разтвори. Също така, прилагането на препарата върху парцала, а не директно пръскане на екрана, е добра идея.

Доставка

Доставка за цяла България: София, Пловдив, Бургас, Варна, Плевен, Русе, Стара Загора, Велико Търново, Смолян, Ловеч, Сливен, Търговище, Силистра, Разград, Добрич, Габрово, Кюстендил, Враца, Монтана, Шумен, Кърджали, Видин, Благоевград, Пазарджик, Перник, Ямбол, Хасково и всички останали градове и села в България.
Sony Xperia Z3