Кростренажор SEG Крос тренажор и степер 1580

Обща информация

Наличност Не

Оценете, сравнете, препоръчайте

Оценка:
 
Рейтинг: 5 от 1 глас
Крос тренажор SEG 1580 е перфектен кардиоуред. Той притежава двойна функция, а предназначението му е, от една страна, за развитие на функциите на сърдечно-съдовата и дихателната система, издръжливостта, а от друга - физически качества на трениращия.

Ако го използвате като крос тренажор, то моделира движенията на бягането и степера, а като степер - изкачването на стълби, като не натоварва ставите и гръбначния стълб, поради мекотата на движенията и избягване взривното и твърдо посрещане на опората от долните крайници.

Използван като степер, SEG 1580 осигурява по-голям разход на калории и съответно по-голяма загуба на мазнини от тялото.Изключително полезен за топене на мазнините и намаляването на телесното тегло.

Осигурява дълъг ход на движенията на краката, поради конструкторското решение за плъзгане на степенките.Така, въпреки малките размери на крос тренажора, могат да тренират удобно и хора с дълги крайници при малко заемано място в жилището.

ЕЛИПТИКАЛ + СТЕПЕР / 2 в 1 Кардио уред с двойна функция.
ФУНКЦИИ:


- LCD дисплей отразяващ: време, скорост, разстояние (при елиптикала), калориен разход, пулсова честота, брой извършени движения (при степера).
- 8 степени на натоварване;
- Съпротивление: ръчно.
- Тегло на маховика - 9кг.
Патентован механизъм на силозадаване, обезпечаващ изключителна мекота и плавност на движенията. Корпус с изключителна здравина и алуминиево покритие.
ПАРАМЕТРИ:

- Максимално тегло на трениращия 150 кг.
- Размери д.115 см., ш. 75см., в. 159см.
- Тегло на Елиптикала 65 кг.
Подходящ за цялото семейство с двойно избирателна функция – като крос тренажор или като степер. Компактен уред за пестене на място.
Производител: SEG (Тайван)
SEG Крос тренажор и степер 1580
Цена на SEG Крос тренажор и степер 1580