Велоергометър Proteus Велоергометър - 3320

495 лв.

Налични опции

Безплатна доставка 495 лв. - в наличност
Купи
Купи на изплащане

Обща информация

Наличност Да
Гаранция 2 години

Оценете, сравнете, препоръчайте

Оценка:
 
Рейтинг: 5 от 3 гласа

Описание

Велоергометър 3320 от Proteus - марка №1 в света, по качество и иновативност в домашния тип велоергометри. Отлично решение да се поддържате в добра форма, както и да се насладите на комфорт, докато тренирате. Целта е винаги тренировката да е максимално ефективна, затова правилното решение е този кардиоуред.

Изключителна здравина, модерен дизайн, отлична калибровка, гладък и равномерен ход -всичко това създава чувството на удоволствие при педалиране.

Притежават специална защита на триещите се части и механични елементи, а висококачествения материал, от който са изработени ( вкл. лагериSKF-Германия), ги прави много износоустойчиви и надеждни при интензивна и продължителна експлоатация.

Специфичния им вид, показател който ги отличава от всички останали марки кардио- фитнес уреди на пазара е фирмения подпис за уникалност и качество, познато в САЩ и Европа.

Не забравяйте правилната зона на интензивност, определена по честотата на сърдечните съкращения, за да работите в оптимален режим, без загуба на време!

Велоергометри Proteus - показател за най-високо качество!

Функции:
- LCD Монитор;

- 8 степени на съпротивление;

- Тегло на маховика - 8кг;

- Колелца за лесно местене;

- Измерва: пулс, скорост, разстояние, изгорени калории, време;

- Регулираща се седалка;

Параметри:

- Размери в: д.100 см., ш. 70см., в. 135см.

- Mаксимално тегло на трениращия 120 кг.

Сертификат за качество: ISI 9001/9002,CE,ETL-C,GS.

Производител: Proteus (Тайван).

Доставка

Доставка за цяла България: София, Пловдив, Бургас, Варна, Плевен, Русе, Стара Загора, Велико Търново, Смолян, Ловеч, Сливен, Търговище, Силистра, Разград, Добрич, Габрово, Кюстендил, Враца, Монтана, Шумен, Кърджали, Видин, Благоевград, Пазарджик, Перник, Ямбол, Хасково и всички останали градове и села в България.
Proteus Велоергометър - 3320