Продукти: 1 до 28 (общо 324)

Какво е протектор?

Протекторите са аксесоар за мобилно устройство, осигуряващо защитата на Вашия телефон.

Защо е необходим протектор?

Често при изтърване или поставяне в джоба Ви, мобилния Ви телефон може да получи драскотини или други наранявания. За да предпазите дисплея си може да залепите протектор или да поставите стъклен такъв, което да редуцира до минимум възможните щети по вашето устройство. Сред аксесоарите ни се предлагат и протектори за задния капак на Вашия мобилен телефон.


Инструкция за поставянето на стъклено защитно покритие (tempered glass protector) за дисплея на смартфони, таблети и мобилни устройства.

- Внимание: Преди да започнете с слагането на протектора, моля почистете много добре дисплея на вашето устройството, на което ще го слагате. Ако на дисплея останат отпечатъци, или прашинки , протектора няма да изглежда добре върху тях и ще трябва да го поставяте отново (при стъклените покрития може да махнете протектора и да го поставите отново).

- Внимание: Като за начало почистете дисплея на вашето устройство много добре и работете върху чиста повърхност.

- Внимание: Протекторът трябва да се поставя в безпрашна среда, за да се избегне попадането на прашинки между него и дисплея на вашето устройство!

- Внимание: Поради това, че протекторът е изработен от стъкло, при поставянето му не трябва да прилагате излишна сила или натиск върху него, за да не се повреди или счупи!

Инструкции:

1. Изчистете дисплея с кърпичката в комплекта или друга микрофибърна кърпичка. В някои комплекти има и мокри кърпички, с които може да изчистите вашия дисплеи.

2. Отлепете фолиото (залепено върху стъкления протектор) обозначено с "1 - Please peel off this mask before application". Обикновено върху стъклените покрития има само едно предпазно фолио, което трябва да се премахне. Ако има и второ (което пази горната част на протектора), го премахнете след като сте поставили стъкления протектор върху дисплея на вашия телефон.

3. Подравнете добре и поставете бавно протектора върху дисплея на вашето устройство.

4. Понеже протектора е направен от стъкло, той приляга плътно върху вашия дисплей, без да се налага да използвате лепила или течност. Няма да останат балончета върху дисплея, освен ако между дисплея и стъклото няма прашинки или друг обект. В такъв случай внимателното отстранете стъкления протектор, изчистете го (най-добре с тиксо, ако в комплекта нямате специална лепенка за това и залепяйте и отлепяйте докато се изчисти изцяло от прашинките), изчистете отново вашия дисплей и започнете отначало.