22 юли 2020, 11:43

Всяка година има определени телефони, на които просто не можем да устоим и се вълнуваме, чакайки с нетърпение да станат налични и у нас, за да можем да се сдобием с тях - един от тях е Galaxy Note. От първата бележка, която дебютира през 2011 г. до миналогодишната Note 10, флагманите, окомплектовани със стилус на Samsung, редовно са едни от най-интересните за достигане до пазара.

Тази година Samsung обнови конвенцията си за именуване с гамата Galaxy S, преминавайки от S10 в S20. Очакваме нещо подобно за гамата на Note, което означава, че 2020 г. ще стартира Galaxy Note20 и Galaxy Note20 Ultra.

От най-новите спецификации, изтичащи рендери, слухове за ценообразуване и други, ето всичко, което трябва да знаете!

Tазгодишният спектакъл за представянето на Samsung Galaxy Note20/ Note20 Ultra ще изглежда малко по-различно от останалите. Всички предишни стартирания на Note се състояха на физически събития Unpacked, организирани от Samsung, но това няма да се случи този път. Събитието Galaxy Unpacked за серията Note20 ще бъде напълно виртуално, с livestream на 5 август от 10:00 ч.

Ще има ли повече от една версия на Note20?

За предишните Note, които излязоха, Samsung пусна по един модел от тях, миналата година обаче Samsung излезе с три версии на Note - включително Note 10, Note 10+ и Note 10+ 5G.

Note20 много прилича на Galaxy S20 + и S20 Ultra. Има и голям дисплей с тънки рамки, и минимално извити ръбове на дисплея.
Има няколко по-малки детайли, разкрити и при това изтичане, като S Pen се премества вляво от долната рамка и бутоните за захранване + силата на звука, преминаващи от лявата страна на устройството вдясно. Можем също да видим USB-C порт за зареждане и без присъствие на жак за слушалки.

Какви характеристики очаква Galaxy Note 20?
- https://brosbg.com/samsung-galaxy-note-20-dual-gsm-3362

Какво е Surface Duo? Сгъваем таблет, който може да се използва като телефон? - Да, Microsoft Surface Duo e смартфон с два екрана и Android!

Какво е Surface Duo? Сгъваем таблет, който може да се използва като телефон? - Да, Microsoft Surface Duo e смартфон с два екрана и Android!

4 август 2020, 16:09

Компанията Microsoft реши да изненада потребителите, като успоредно с новия таблет/лаптоп Surface…

Realme 6 - изненадващо способен

Realme 6 - изненадващо способен

17 юли 2020, 17:23

90Hz дисплей на неустоима цена През последните години наблюдаваме процес при смартфоните, който…

Нова информация за iPhone 12

Нова информация за iPhone 12

16 юли 2020, 15:42

В интернет пространството непрестанно се носи информация относно предстоящият Apple iPhone 12. На…